Age of Empires: Castle Siege güncellendi!

age of empires castle siege

Age of Empires: Castle Siege güncellendi. Konuyla ilgili detaylı bilgiler haberimizde yer alıyor.

Güncelleştirme yalnızca Windows Phone sürümünü kapsıyor. 1.15 kod adlı güncelleştirme oyunda yaşanan performans sorunlarını da ortadan kaldırıyor.

Bu güncelleştirme ile beraber oyuna yeni karakterler eklenmiş mevcut karakterlerin özellikleri de arttırılmış. Hatırlanacağı üzere Microsoft; bundan birkaç ay önce de oyunu için bir güncelleştirme yayınlamıştı.

Yeni güncelleştirme eski güncelleştirmeden de daha kapsamlı bir güncelleştirme. Anlaşılan yapımcı firma oyuna sık aralıklarla güncelleştirme sunacak.

age of empires  castle siege

Oyunun yapımcısı Microsoft; oyunun çapraz platformlarda oynanması için büyük bir çaba sarf etmiş. Örneğin Windows Phone’da yüklü olan oyunu Xbox hesabınız üzerinden de oynayabiliyorsunuz.

Oyunun deneme sürümü ücretsiz. Oyunu Windows Store üzerinden cihazınıza kurabilirsiniz. Kapsamlı, mitolojik ve taktiksel mücadeleleri bünyesinde barındıran oyun sizin bolca vaktinizi çalacağa benziyor.

Yeni Sistem İyileştirmesi ve Eklenti Paketi ile oyunun oynanış süresi de bir hayli artmış. Windows Mağazası üzerinden oyunu güncelleyebilirsiniz.

Kickstarter o paranın peşine düştü!