Xiaomi yeni ürününü duyurdu!

xiaomi mi wifi nano

Xiaomi’den yeni bir akıllı telefon aksesuarı haberi geldi.

Xiaomi’nin yeni router aksesuarı Wi-Fi b/g/n desteği ile 300 mbps’ye hızlarına kadar destek veriyor. Mi Wi-Fi Nano; USB girişi üzerinden güç alıyor ve 10.000 mAh’lik bir powerbank ile 30 saate kadar kullanılabiliyor.

Xiaomi’nin bu yeni ve sıra dışı aksesuarı hakkında henüz tüm bilgiler yayınlanmadı. Dolayısı ile satışa çıkış tarihi hakkında da henüz resmi bir açıklama yapılmadı.

Fakat Mi Wi-Fi Nano’nun 79 Yuan, 12 Dolar yaklaşık olarak 33 TL fiyat etiketi ile Çin’de satışa sunulacağı belirtildi. Çin merkezli üretici Xiaomi, bugün yaptığı iki yeni akıllı telefon duyurusu dışında bir de önemli bir aksesuar duyurusu yaptı.

xiaomi mi wifi nano

Wi-Fi router görevi gören Mi Wi-Fi Nano, Redmi Note 2 ve Redmi Note 2 Prime akıllı telefonlarla birlikte resmi olarak duyuruldu.

Xiaomi zaten halihazırda Mi Wi-Fi Mini adıyla küçük bir Wi-Fi router aksesuarına sahipti. Mi Wi-Fi Nano ise bu modelin daha da küçük sürümü olarak karşımıza çıkıyor.

Yeni Mi Wi-Fi Nano, kredi kartından biraz daha büyük ölçülere sahip. Üzerinde iki adet PCB anten bulunan yeni router, 150 metrekare kapsama alanında hizmet verebiliyor.

Qualcomm yeni Adreno grafik işlemcisini duyurdu