Çılgın Profesör destek bekliyor

lütfi öksüz

SDÜ Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfi Öksüz, yüksek güç ve frekanslı elektromanyetik enerjiyi bir noktadan diğer noktaya kablosuz aktaran; “Elektromanyetik Bomba”nın, Savunma Sanayisinde kullanılması için destek istedi.

Öksüz, gazetecilere yaptığı açıklamada 5 yıl önce başladıkları projenin amacının yüksek enerjiyi kablosuz olarak transfer edip uzaktaki elektronik devreleri yakmak olduğunu söyledi.

Bunun Üniversitenin; “Çılgın Projesi” olduğunu belirten Öksüz, yaptıkları çalışmayla enerjiyi kablosuz olarak iletmeyi başardıklarını kaydetti.

lütfi öksüz

İlk denemelerde birkaç metre uzaklıkta bulunan Led lambaları, gönderdikleri 10 Ghz’lik bir frekans dalgasıyla yaktıklarını ifade eden Öksüz: “Üretilen bu dalgayı kablosuz olarak transfer ettik ve uzaktaki lambaları yakmayı başardık” dedi.

Süleyman Demirel Üniversitesi; “SDÜ” Fen Edebiyat Fakültesi Fizik Bölümü Öğretim Üyesi Prof. Dr. Lütfi Öksüz, 5 yıl önce geliştirdiği ve yüksek güç ve frekanslı elektromanyetik enerjiyi bir noktadan diğer noktaya kablosuz aktaran bombasının etkili olacağını düşünüyor.

Nexbit’in telefonu ne kadar bomba olacak?