Xiaomi yeni telefonu ile kafaları karıştırdı

Xiaomi 13 Lite

Xiaomi akıllı telefon modellerini genişletmeye devam ederken, ortaya çıkan yeni bir telefon akılları karıştırdı.

Xiaomi yeni telefonu ile kafaları karıştırdı. Çinli teknoloji devi Xiaomi, Çin pazarında Xiaomi 13 Ultra amiral gemisi telefonunu piyasaya sürdükten kısa bir süre sonra yeni bir cihazın 3C otoritesi tarafından onaylandığını açıkladı. Model numarası 23046PNC9C olan Xiaomi cihazının Civi serisi telefonlarının devamı olabileceği düşünülüyor. Ancak, Civi 2s mi yoksa Civi 3 mü olacağı henüz bilinmiyor.

Xiaomi 13 Ultra

3C onayı, cihazın şarj özellikleri hakkında bazı ipuçları veriyor. Xiaomi Civi 3‘ün 3C sertifikasyonu, MDY-14-EV model numarasına sahip 67W hızlı şarj desteği sunabileceğini ortaya koydu. Bunun dışında sertifikasyon hakkında herhangi bir ayrıntı bulunmuyor.

Xiaomi 13 Pro Avrupa'ya geliyor

Xiaomi yeni telefonu ile kafaları karıştırdı

Sızdırılan raporlara göre, Xiaomi Civi 3 kavisli bir OLED ekran ve pilli şekilli kesimli 32 megapiksel çift ön kamera barındırabilir. Cihazın, FHD+ çözünürlüğü ve 120Hz yenileme hızını desteklemesi bekleniyor. Cihazın Dimensity 8200 yonga seti ile güçlendirilmesi bekleniyor ve arka tarafta, OIS destekli Sony IMX8 serisi kamera başta olmak üzere üçlü kamera modülü bulunması bekleniyor.

Xiaomi 13

Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Xiaomi 13 Ultra ve Xiaomi Pad 6 serisi amiral gemisi tabletlerini Çin pazarında piyasaya sürdü. Xiaomi 13 Ultra, şu anda Çin’de satın alınabilir durumda. Yakın zamanda Avrupa ve bazı diğer pazarlarda da piyasaya sürülecek, ancak Hindistan’a gelmesi pek olası değil. Xiaomi Pad 6’nın da küresel bir çıkış yapması bekleniyor, ancak Pro modelinin sadece Çin pazarında kalacağı belirtildi. Xiaomi yeni telefonu ile kafaları karıştırdı.

3.2K OLED ekranlı Acer Swift X 16 için geri sayım başladı