Acer yeni bilgisayar modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Acer Nitro 5

Bilgisayar dünyasının önde gelen isimlerinden biri olan Acer, Lenovo ve ASUS gibi rakiplerinden geri kalmamak için yeni bilgisayar modellerini tanıttı.

Acer yeni bilgisayar modeli ile dikkatleri üzerine çekti. Acer, son birkaç ayda piyasaya sürdüğü en üst düzey bilgisayarlarına bir yenisini daha ekledi. Şirket, birkaç gün önce, 44 inçlik 2K kavisli bir oyun monitörüyle birlikte, üst düzey bir masaüstü bilgisayarı küresel pazara sundu. Ancak Acer, oyun için daha taşınabilir bir şey arayan müşterileri de unutmadı. Şimdi ise, muhteşem özelliklere sahip bir premium dizüstü bilgisayar olan Acer Predator Triton 17 X ile karşımızda.

Acer Aspire 5

Acer Predator Triton 17 X, yüksek performansa ihtiyaç duyan yaratıcılar ve oyuncular için tasarlanmış bir üst düzey oyun dizüstü bilgisayarıdır. Triton 17 X, Intel Core i9-13900HX işlemci ile birlikte geliyor. Bu işlemci 24 çekirdeğe, 32 iş parçacığına ve maksimum saat hızına sahip. Triton 17 X, ayrıca 16 GB GDDR6 VRAM’e sahip bir NVIDIA GeForce RTX 4090 grafik kartına da sahip. Bu sayede, oyuncular kesintisiz bir oyun deneyimi yaşayabilirler.

Acer Aspire 5

Acer yeni bilgisayar modeli ile dikkatleri üzerine çekti

Acer Predator Triton 17 X, 17 inçlik bir ekrana sahip ve 16:10 en boy oranında 2560 x 1600 piksel çözünürlük sunuyor. Ekran, Mini-LED arka ışık sayesinde 1000 nitlik bir parlaklık sağlıyor ve maksimum yenileme hızı 250 Hz’dir. Bu özellikler, doğru renk üretimi gerektiren içerik oluşturucuları için uygun bir ekran sunarken, oyuncular da yüksek yenileme hızı ve parlaklık sayesinde etkileyici bir görsel deneyim yaşayabilirler.

Chromebook Vero 514

İşlemci ve grafik kartının yanı sıra, Predator Triton 17 X, 64 GB DDR5-5600 RAM ve RAID 0 düzeninde 4 TB depolama alanına sahip. Dizüstü bilgisayarın kasası, CNC işlemeli monoblok tasarımlı, dayanıklı ve estetik görünümüyle dikkat çekiyor. Acer, Triton 17 X’in HDMI, USB-C, Thunderbolt 4 ve Ethernet gibi tüm gerekli bağlantı seçenekleri ile donatıldığından emin oldu, bu da hem oyun hem de içerik oluşturma için çok yönlü bir cihaz haline getiriyor. Predator Triton 17 X, Haziran ayında piyasaya sürülecek ve fiyatı 4.299 eurodan başlayacak. Acer yeni bilgisayar modeli ile dikkatleri üzerine çekti.

3.2K OLED ekranlı Acer Swift X 16 için geri sayım başladı