Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C A101 mağazalarında satılacak

Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C

Xiaomi’nin akıllı elektrikli süpürgesi Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C, bu hafta A101 mağazalarında satılacak. Peki, fiyatı ne kadar olacak?

Teknolojinin gelişmesi ile önce telefonlar akıllanmış daha sonra da evlerimiz. Bu süreçte akıllı elektrikli süpürgeler de yükselişe geçmişti. Çıktıklarında fiyatları maalesef ki erişilebilir seviyede olmayan akıllı süpürgeler daha sonra indirimler ile herkesin evine girmeyi başarmıştı. Xiaomi de bu alanda boy göstermek için geçtiğimiz yıllarda Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C modelini tanıtmıştı. Türkiye’de 3.600 TL seviyesinde satılan bu model A101 mağazalarında çok daha uygun fiyatlar ile satışa sunulacak.

16 Temmuz 2020 tarihinde A101 mağazalarına gelecek olan Xiaomi’nin akıllı süpürgesi  2.699 TL‘den satışa sunulacak. 2500PA emiş gücüne sahip olan bu model 2.400 mAh kapasiteli 14.4V batarya ile geliyor. Kuru ve ıslak zeminler için ayrı modları olan akıllı süpürge tam dolu şarj ile 110 dakika boyunca çalışıyor.

Xiaomi Vacuum Mop Mijia 1C A101

0.2 litre su haznesine sahip olan bu model 0.6L de toz haznesine sahip. Bu hazne sayesinde evinizi tek seferde hazne boşaltmadan süpürebilirsiniz. Akıllı telefonlardan da kontrol edilen bu modelin aynı telefonlarda olduğu gibi yazılım güncellemesi de aldığını belirtelim.

Xiaomi MIUI 12 alacak cihazları açıkladı!

Barındırdığı sensörler sayesinde duvarlara ve cisimlere çarpmadan evi temizleyen akıllı süpürgenin 2 yıl boyunca Xiaomi Türkiye garantisi altında olduğunu belirtelim. Taksit de uygulayacak olan A101 maalesef ki vade farkı alacak ve 2.848 TL’den bu modeli taksitli olarak satacak.