Galaxy S21 FE için yeni bilgiler geldi

43

Samsung’un 19 Ağustos’ta Galaxy Z Fold3, Galaxy Z Flip3 ve Galaxy S21 FE ‘yi duyurmak için bir lansman etkinliği düzenleyeceği tahmin ediliyor. 

Güvenilir bilgi kaynağı Evan Blass tarafından yakın zamanda yapılan bir sızıntı , S21 FE’nin geçen yılki Galaxy Note 20 serisinin halefi olarak gelebileceğini ima etti. Şimdi ön ve arka tasarımını gösteren yeni görüntüleri paylaştı.

Aşağıdaki görsellerde de görebileceğiniz gibi, yakında çıkacak olan Galaxy S21 FE siyah, beyaz, zeytin yeşili ve mor olmak üzere en az dört renkte sunulacak. Blass, “S21 baz ve Plus modelleriyle daha fazla ortak noktaya sahip olmasına rağmen, S21 FE, S21 Ultra’ya daha çok benzeyen hisse senedi pazarlama duvar kağıdına sahip.” Bu ne anlama gelebilir? S21 FE, S Pen desteğiyle mi gelecek? S Pen desteği ile gelip gelmeyeceğini teyit etmek için daha yeni raporların beklenmesi gerekecek.

Samsung Galaxy S21 FE için yeni bilgiler geldi

Galaxy S21 plastik bir sırt ile geldi, bu da Galaxy S21 Fan Edition’ın arka panelinin aynı malzemeden yapılabileceğini gösteriyor. Telefonun arka sol üst köşesinde dikey üçlü kamera sistemi görülüyor. Kamera ünitesinin yanında bir LED flaş görülebilir. Öne doğru bakıldığında Galaxy S21 FE, Infinity-O ekran tasarımına sahip sportif ince çerçevelerle görülebilir. Cihazın sağ kenarında bir ses seviyesi düğmesi ve bir güç tuşu bulunuyor.

Samsung Galaxy S21 FE için beklenilen teknik özellikleri 

Geçmiş raporlar , Samsung Galaxy S21 FE’nin 120Hz yenileme hızına sahip 6,5 inç FHD+ S-AMOLED ekrana sahip olacağını iddia etmişti . Bu bir var 32 megapiksel ön kamera ve arka kamera kurulumu bir OIS destekli 12 megapiksel ana kamera, 12 megapiksel süper geniş lens ve 12 megapiksel veya 8 megapiksel telefoto özelliği içeriyor.

Aslanağzı 888 SoC 6 GB / RAM 8 GB S21 FE güç olacaktır. 128 GB / 256 GB dahili depolama ile gelecek ve microSD kart desteği olmayabilir. Cihaz, 25W hızlı şarjı destekleyen 4.500mAh pil barındıracak. Ayrıca kablosuz şarjı ve ters kablosuz şarjı desteklemesi bekleniyor.

HarmonyOS için yeni geliştirmeler yolda