Xiaomi Redmi Note 10 işte böyle görünecek!

redmi note 10

Xiaomi’nin yeni Redmi Note modeli ortaya çıktı. İşte Xiaomi Redmi Note 10 tasarımı ve telefonla ilgili diğer detaylar.

Redmi, Xiaomi’nin yan markalarından biri olmasına karşın fiyat performans oranı sayesinde muazzam satış rakamlarına ulaşıyor. Özellikle Redmi Note modellerinin tüm global pazarda yok sattığını söylemek çok da abartılı bir ifade olmayacaktır.

Hatta ülkemizde bile en çok satan Xiaomi modellerinin Redmi Note serisine ait olduğunu söyleyebiliriz. Hatırlanacağı üzere kısa bir süre önce Redmi Note 9 serisi ülkemizde de satışa çıkmıştı. Xiaomi, Redmi Note 9 serisinin ardından yeni Note serisi için kolları sıvadı.

Bu haftanın başında ortaya çıkan bir rapora göre yeni Redmi Note modelleri MediaTek tarafından üretilen Dimensity 820 yongalarını kullanacaktı. Lakin geçtiğimiz gün ortaya çıkan bazı görseller kafaları karıştırdı.

Xiaomi Redmi Note 10 modelinde Qualcomm sürprizi

Redmi Note 10 modeline ait olduğu iddia edilen bu görsellerde MediaTek imzalı Dimensity 820 yerine Qualcomm’un 5G destekli yongası Snapdragon 765G kullanılmıştı. Bahse konu görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

redmi note 100

Bu görsellerle birlikte Redmi Note 10’un tasarımı da ortaya çıkmış oldu. Genel hatlarla değerlendirdiğimiz öyle sürpriz bir tasarım çizgisinin söz konusu olduğunu söylemek zor. Fakat telefonun arka yüzüne baktığımızda kare yerine oval bir ana kamera kurulumunun bizleri karşıladığını görüyoruz.

Muhtemelen Redmi Note 10 modelleri ile ilgili tüm detaylar önümüzdeki günlerde netlik kazanacaktır. Bekleyip göreceğiz.

Redmi Note 10 ile ilgili ilk detaylar ortaya çıktı