Xiaomi Poco F1 tanıtıldı! İşte Poco F1 özellikleri!

Xiaomi Poco F1

Fiyat/performans canavarı Xiaomi Poco F1 tanıtıldı. Xiaomi Poco F1 özellikleri ile Android sahiplerine bu fiyata inanılmaz bir deneyim sunuyor. İşte Xiaomi Poco F1 özellikleri ve inanılmaz uygun fiyatı hakkında her şey!

Çinli dev Xiaomi‘nin alt firması, bugün merakla beklenen amiral gemisi modelini tanıttı. İlk olarak Hindistan pazarında satışa sunulacak olan Xiaomi Poco F1, özellikleri ile inanılmaz bir deneyim vadediyor.

Xiaomi Poco F1 özellikleri

Poco F1 modelinde 6.18 inç büyüklüğünde HD+ ekran yer alıyor. Notch yani çentikli olan bu ekran 500 nits parlaklık sunuyor. Gücünü Snapdragon 845 yonga setinden alan telefonda Adreno 630 grafik birimi yer alıyor. 4.000 mAh kapasiteli bataryadan beslenen Poco F1’in arka bölümü oldukça dayanıklı olan Kevlar malzemeden üretilmiş.

8 GB RAM ve 256 GB dahili depolama birimi ile gelen telefonda çift arka kamera kurulumu bulunuyor. 12 Megapiksel Sony IMX363 Lens + 5 Megapiksel çözünürlüğündeki arka kamerası, Dual Piksel ve gerçek zamanlı yapay zeka teknolojilerine sahip.

Nokia X6 global pazara açılıyor

Telefonun ön bölümünde ise 20 Megapiksel çözünürlüğünde HDR kamera bulunuyor. Kutusundan Android 8.1 Oreo ile çıkan telefon 415 dolar gibi uygun bir fiyata satışa sunulacak.

Xiaomi Poco F1Diğer görseller için lütfen sayfa değiştiriniz.