Xiaomi Pad 6 serisi için yeni haberler var

Xiaomi Mi Pad 4

Akıllı telefon dünyasında gösterdiği başarıyı henüz tablet pazarına yansıtamayan Xiaomi, yeni nesil modeliyle bu sorunun üstesinden gelmek istiyor.

Xiaomi Pad 6 serisi için yeni haberler var. Xiaomi’nin sonraki büyük lansman etkinliği, 18 Nisan’da Çin’de yerel saatle 19:00’da gerçekleştirilecek. Xiaomi 13 Ultra‘nın etkinliğin ana vurgusu olacağı söylenebilir. Şirket ayrıca aynı etkinlikte birkaç ürün daha piyasaya sürmeyi planlıyor. Bunlardan biri, çekici kayış seçenekleri ile gelmesi beklenen Xiaomi Band 8 akıllı bileklik modeli. Şirket ayrıca, 13 Ultra’nın yanı sıra Xiaomi Pad 6 serisinin de bu lansmanda duyurulacağı doğruladı.

Xiaomi Mi Pad 5, resmi teaserda göründü!

Xiaomi, Xiaomi Pad 6 serisini güçlü bir üretkenlik aracı olarak tanıtıyor. Markanın tanıtım posteri, tabletin ince çerçeveli büyük bir ekrana, NFC desteği olan bir klavye aksesuarına ve bir stylusa sahip olduğunu gösteriyor. Siyah, bej ve mavi renk seçenekleri mevcut olacak.

Xiaomi Mi Pad 4 Plus

Xiaomi Pad 6 serisi için yeni haberler var

Xiaomi 13 serisine benzer görünen kamera modülüne daha yakından bakıldığında, çift kamera sistemi ile 50 megapiksel özelliğe sahip olduğu görülüyor. Tablet ayrıca dört hoparlöre sahip. Cihazda görülen USB-C bağlantı noktasının, USB 3.0 veri transfer hızlarını desteklemesi bekleniyor.

Çeşitli raporlar, serinin Xiaomi Pad 6 ve Pad 6 Pro modellerini içereceğini ortaya koydu. Pad 6‘nın 11 inç LCD 2.8K 120Hz panel, Snapdragon 870 yonga seti ve 8,840mAh 33W hızlı şarj özellikli bir batarya taşıması bekleniyor. Pad 6, Çin, Hindistan ve küresel pazarlarda piyasaya sürülmesi planlanıyor.

Xiaomi Mi Pad 4

Xiaomi Pad 6 Pro’nun, 11 inç AMOLED 2.8K 120Hz ekran, Snapdragon 8 Plus Gen 1 yonga seti ve 67W hızlı şarj özellikli bir batarya ile geleceği tahmin ediliyor. Pro modelinin, Çin dışındaki pazarlarda piyasaya sürülmesi olası değil.

Meta, çizimlerinizi animasyonlara dönüştüren AI duyurdu