Xiaomi Pad 6 Max özellikleri belli olmaya başladı

c3

Geçen hafta çevrimiçi olarak, yeni Xiaomi Pad 6 Max’in Xiaomi Pad 6 Pro ile hemen hemen aynı olacağını ancak daha büyük bir ekrana sahip olacağını söyleyen bir rapor çıktı. Şimdi, bu fikir daha da doğru görünüyor çünkü Xiaomi Pad 6 Max, Geekbench’te temel özelliklerini ortaya koydu.

2307BRPDCC model numaralı Xiaomi Pad 6 Max’in Geekbench listesi, Taro kod adlı 3.19GHz sekiz çekirdekli işlemciye sahip olduğunu ortaya koyuyor. Bu, cihazın gerçekten de Xiaomi Pad 6 Pro’da kullanılanla aynı olan Snapdragon 8+ Gen 1 SoC’ye sahip olacağını doğruluyor.

Xiaomi Pad 6 Max

Ayrıca tablet maksimum 12 GB RAM ile gelecek. Yazılım söz konusu olduğunda, bu yeni tablet Android 13 tabanlı MIUI 14 işletim sistemine sahip olacak. Geekbench testinde tablet, tek çekirdek testinde 1752 puan, çoklu çekirdek testinde ise 4618 puan aldı. Bunun dışında listeleme, cihazla ilgili diğer detayları açıklamıyor. Ancak Pad 6 Pro’ya benzeyeceği için bizi nelerin beklediği konusunda bir fikir edinebiliriz.

Cihazın 2.8K çözünürlüklü ve 144Hz yenileme hızına sahip 14 inç LCD ekrana sahip olduğu söyleniyor. Sertifikalar, 67W hızlı şarj özelliğine sahip olduğunu ortaya koydu, ancak daha büyük boyut göz önüne alındığında, pil de muhtemelen daha büyük olacaktır.

Optik için, cihazın 50MP ana kameranın yanı sıra 2MP alan derinliği sensörü ve görüntülü aramalar ve özçekimler için 20MP ön kamera içermesini bekleyebiliriz.

OnePlus Open için yeni bilgiler geldi