Buharlı temizlik makineleri ile ortamı bakterilerden arındırın  

Buharlı Temizlik Makineleri

Buharlı temizlik makineleri ile herhangi bir kimyasala ihtiyaç duymadan evinizdeki virüs ve bakterilerin %99,99’unu yok edebilir, evinizi tertemiz yaparak başta bebek ve çocuklar olmak üzere, herkes için güvenli bir yaşam alanına dönüştürebilirsiniz.

Bebeği ya da çocuğu için evinin temizliğine titizlenen ebeveynlerdenseniz, buharlı temizlik makineleri tam size göre Buharlı Temizlik Makineleri, mükemmel temizleme performanslarının yanı sıra virüs ve bakterilerin de %99,99’unu yok ederek evinizde, herhangi bir kimyasal ürün gerektirmeden kusursuz hijyen sağlıyor. Buharlı Temizlik Makineleri; mutfak, banyo, zemin temizliği ve hatta ütüde bile ortaya inanılmaz sonuçlar çıkarıyor.

 Buharlı Temizlik Makineleri

Virüs ve bakterilerden arındırın  

Evinizde emekleyen bir bebek ya da oyun oynama yaşında çocuklar varsa, zemin temizliğine önem vermeniz şart. Çünkü zeminler özellikle virüs ve bakterilerin yoğun oldukları alanlar. Örneğin Kärcher Buharlı Temizlik Makineleri; taş, fayans, PVC, laminant veya parke gibi sert yüzeylerde kimyasal kalıntı bırakmadan güvenilir bir şekilde hijyen ve temizlik sağlıyor.

EasyFix teknolojisiyle, zemin başlığının alt kısmındaki plastik çıtalar, sıcak buharın uzun süre başlığın altında kalmasını sağlıyor ve mikrofiber zemin bezini yoğun ve eşit bir şekilde ıslatıyor. Böylece olağanüstü bir temizleme performansı ortaya çıkıyor. Bu sayede geleneksel paspaslardan çok daha hijyenik sonuçlar yaratıyor.

Buharlı Temizlik Makineleri

Buharla sterilize etmeniz önemli

Diş çıkarmaya başlayan bebekler ve küçük çocuklar, bu dönemde kavrayabildikleri her nesneyi ağızlarına götürmeye çalışırlar. Bu yüzden onların oyuncaklarını da sağlıklarını korumak için özellikle kimyasal kullanmadan sterilize etmeniz gerekiyor. Oyuncaklarda bulunabilecek virüs ve bakterilerin %99.99’unu öldürdüğü kanıtlanmış Buharlı Temizlik Makineleri bunun için de ebeveynlerin en büyük yardımcısı oluyor. Pelüş oyuncaklardan bebek arabalarına ve küçük oyuncaklara kadar bebeğinizin hemen hemen her eşyasını buharın gücüyle sterilize edebilirsiniz. Ayrıca, buhar tabancasında bulunan çocuk emniyet kilit sistemi de çocukların yanlış şekilde kullanımını önlemek için güvenilir bir koruma sağlıyor.

Threads web sürümü yakında geliyor