Xiaomi Mi Smart Band 6 kullanıcıları artık metin mesajlarını yanıtlayabilir

Xiaomi Mi Smart Band 6 kullanıcıları artık metin mesajlarını yanıtlayabilir

Xiaomi Mi Smart Band 6, Xiaomi’nin en yeni fitness takipçisi. Şirket cihazı Mart ayı sonunda duyurdu. O zamandan beri giyilebilir cihaz birden fazla pazara girdi. Aslında firma, mevcut olduğu tarihten itibaren bir ay içinde bir milyondan fazla birim sevk etmeyi başardı. Şimdi, duyurulmasından neredeyse iki ay sonra, cihaz çok beklenen bir özelliğe sahip yeni bir ürün yazılımı güncellemesi alıyor.

Xiaomi Mi Smart Band 6, piyasaya sürülmesinden kısa bir süre sonra uyku takibi ile ilgili özellikler için bir ürün yazılımı güncellemesi aldı. Şimdi Xiaomi, bu giyilebilir cihaz için bellenim sürümünü 1.0.1.32’ye yükselten başka bir güncelleme yayınlıyor. Mi Band 6 (Mi Smart Band 6) için en son ürün yazılımı güncellemesi, Mi Fit v5.1.0 (yardımcı uygulama) ile birlikte geliyor. Bu nedenle, yeni ürün yazılımını yüklemek için kullanıcıların Mi Fit uygulamasını Google Play Store, GetApps, Mi App Store veya Apple App Store’dan güncellemeleri gerekecektir.

Xiaomi Mi Smart Band 6 kullanıcıları artık metin mesajlarını yanıtlayabilir

Resmi değişiklik günlüğüne göre, yeni güncelleme kısa mesaj yanıtları için destek ekliyor. Bu nedenle, Mi Band 6, kullanıcıların metin mesajlarını yanıtlamasına izin veren Xiaomi’nin ilk fitness takipçisi oldu. Ancak bu özellik Çin ile sınırlı görünüyor ve kullanıcılar gelen metin mesajlarına ve aramalara yalnızca önceden tanımlanmış yanıtlar gönderebilecek. Konuyla ilgili bilinen tek şey, bu özelliğin yalnızca Android akıllı telefonlarla eşleştirilmiş Mi Band 6’da çalıştığı. En son aygıt yazılımı güncellemesi ayrıca pomodoro işlevi, açık havada koşu için artırılmış hız hedefi belirleme, yeni geçiş geçişleri için destek (Greentown Pass, Ganzhou Pass, Shaoxing Pass) ve hata düzeltmeleri getiriyor.

Xiaomi Mi Smart Band 6 Donanım Yazılımı Sürümü 1.0.1.32 Resmi Değişiklik Günlüğü şu şekilde: Pomodoro işlevi eklendi. Dış mekan koşusu için hız hedefi ayarın artırıldı. Android telefonlar gelen aramayı ve kısa mesaj yanıtını destekleme özelliği eklendi. Hata düzeltmeleri getirildi. Eğer bir Xiaomi Mi Smart Band 6 global varyantı kullanıyorsanız, yeni üretici yazılımı güncellemesinin getirdiği özelliklerden almanız gerek.

Android 12 Beta’ya Uygun Cihazların listesi