Huawei FreeBuds 4 tanıtıldı

h3

Huawei bugün düzenlenen Tam sahne akıllı yaşam lansmanında tanıtılan ürünlerinden biri Huawei FreeBuds 4 oldu. Kablosuz kulaklıklar, aktif gürültü engelleme özelliğine sahiptir. FreeBuds 4’ün fiyatı 155 dolar olacak ve 1 Haziran’da satışa çıkacak.

Tasarım açısından, Huawei FreeBuds 4, FreeBuds 3 gibi hala yarı kulak içi bir tasarım kullanıyor. Huawei, daha fazlasının ihtiyaçlarını karşılayan bir kullanım rahatlığı yaratmak için on binlerce 3D insan kulağı model verisi topladığını söylüyor. insanlar, kulak içi kulaklıklardan daha rahat hale getiriyor. Kulakiçi kulaklıkların kullanıcının kulaklarına daha iyi uyduğu ve uzun süre takıldığında havasız olmadığı söyleniyor.

h1 2

Huawei FreeBuds 4, yarı kulak içi kulaklıklara uygulanması daha zor olan aktif gürültü giderme teknolojisi desteğini koruyor. Yaygın olarak kullanılan aktif gürültü azaltma kulaklıklarının çoğu, kulak içi tasarım kullanır, çünkü kulak içi tasarım daha iyi doğal sızdırmazlığa sahiptir. Ancak, bu sorunu çözmek için FreeBuds 4, mükemmel bir gürültü azaltma performansı sağlayan “çift mikrofonlu hibrit gürültü azaltma teknolojisi” ni kullanıyor.

Ses kalitesi açısından, Huawei’nin FreeBuds 4’ü klasik bir dinamik hoparlör yapısı kullanıyor. Daha hafif ve daha sert bir sıvı kristal kompozit (LCP) diyaframa sahiptir. Bu, kulaklığın frekans yanıt aralığını 40 kHz’e çıkarır. Bas aynı zamanda canlı ses kalitesine sahiptir.

h2 1

Ayrıca, FreeBuds 4, sesin zengin ayrıntılarını koruyarak 48 kHz’e kadar örnekleme hızıyla yüksek kaliteli ses kaydedebilen yüksek hassasiyetli bir mikrofonla donatılmıştır. Mikrofon ayrıca güçlü bir gürültü azaltma özelliğine sahiptir.

Akıllı bağlantı açısından FreeBuds 4, cep telefonları, tabletler, PC’ler, saatler ve akıllı ekranlarla ikili bağlantıyı destekler. Örneğin, kullanıcı tableti müzik dinlemek veya bir telefon araması gelirse film izlemek için kullandığında, tablet içeriği otomatik olarak duraklatacak ve kulaklık sorunsuz bir şekilde telefon kanalına geçecektir. Huawei Ses Bağlantı Merkezi’nde, daha önce sıkıcı bağlantı kesme ve bağlama işlemini tekrarlamadan, tek tuşla cihazları değiştirebilirsiniz.

h3

Kulaklıkların her birinin ağırlığı yalnızca 4,1 g, saklama kutusu ise 38 g ağırlığındadır. Fiyatlandırmaya gelince, Huawei FreeBuds 4 155 dolardan başlıyor ve Huawei Mall , Huawei deneyim mağazaları, büyük yetkili e-ticaret ve diğer perakende lisans sahipleri aracılığıyla satılacak .

MateView ve MateView GT Monitörleri satışa sunuldu