Huawei P9 için yeni bir güncelleme geliyor

5 yas

Huawei P9, 2016 yılında şirketin amiral gemisi akıllı telefonu olarak piyasaya sürülmüştü. Cihaz piyasaya sürülmesinden 5 sene sonra yeni güncelleme alacak.

Huawei P9 Android 6.0 Marshmallow tabanlı EMUI 4.0 ile çıkış yaptı ve kullanımı boyunca Android 7.0 Nougat tabanlı EMUI 5.0 ve Android 8.0 Oreo tabanlı EMUI 8.0’a güncellendi. Piyasaya sürülmesinden beş yıl sonra, bu akıllı telefon şimdi yeni bir sistem güncellemesi alıyor.

Son gelen raporlara göre Huawei, Huawei P9 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlıyor . En son sistem güncellemesi, ürün yazılımı sürümü EVA-TL00 8.0.0.558 (C01) ile birlikte geliyor ve yaklaşık 318 MB boyutunda.

HUAWEI P9 için yeni bir yazılım güncellemesi yayınlanıyor

Resmi değişiklik günlüğüne göre, yeni yazılım yapısı güncellenmiş güvenlik yamalarıyla birlikte geliyor. Ayrıca, çevrimdışı ve çevrimiçi içeriği hızlı bir şekilde aramak için ana ekranda aşağı kaydırarak erişilebilen akıllı arama işlevini optimize ederken ayrıca sistem kararlılığını da optimize ediyor.

Ardından, en son güncelleme, ana ekrana bir uygulama önerisi klasörü ekler. Ayrıca Education Center ve Link Now uygulamaları için hızlı indirme simgeleri de getiriyor. Son olarak, yeni yapı, AutoNavi ve WPS Office gibi önceden yüklenmiş uygulamaları kaldırıyor. Kullanıcılar bu uygulamaları uygulama mağazasından indirebiliyor.

Ne yazık ki, Huawei P9 ‘un bu yeni güncellemeyi tüm dünyada tüm cihazlarda getirip getirmeyeceği şu an için bilinmiyor. Bununla birlikte, cihaz geçen yıl tüm pazarlarda akıllı şarj özelliğine sahip olduğundan, yeni yazılım yapısı muhtemelen diğer tüm cihazlarda kullanıma sunulacaktır.

Samsung, yeni Exynos çiplerini tasarlamak için Yapay Zeka kullanacak