Xiaomi Mi Mix 4 için tarih verdi

Xiaomi Mi MIX 4, 5.000 mAh pil ve 120W hızlı şarjla geliyor

Akıllı telefon pazarındaki önemli isimlerden biri olan Xiaomi Mi Mix 4 için tarih verdi. İşte konuya ilişkin detaylar.

Son dönemde akıllı telefon pazarının parlayan yıldızı haline gelen Xiaomi, yeni Mi Mix için tarih verdi. Malum, Çinli üretici son 3 – 4 yıldır Avrupa pazarındaki ağırlığını arttırmıştı. Özellikle orta segmentteki model yelpazesini genişleten ve uygun fiyatlı model sayısını arttıran Xiaomi, Avrupa’da zirveye oturmayı başardı.

Çinli şirketin şimdiki hedefi ise üst segmentte yer alan modellerin satışlarını arttırabilmek. Bunun için de kullanıcıları heyecanlandıracak, benzersiz modeller geliştirmek ve üretmek gerekiyor.

Xiaomi Mi Mix 4 için tarih verdi

Şu anda kullanıcıları en çok heyecanlandıran modelin Mi Mix 4 olduğunu söyleyebiliriz. Xiaomi, Mi Mix 4’ü uzun süredir geliştirme aşamasında tutuyordu. Sonunda bu modelle ilgili ilk somut bilgiler geldi.

Ekran altı kamera özelliği ile gelecek olan Mi Mix 4’ün 10 Ağustos’ta tanıtılacağı belirtildi. Mi Mix 4, Xiaomi’nin ekran altı kamera özelliğine sahip ilk modeli olacak.

Kutudan ilk çıktığında MIUI 12.5 ile çalışacak olan Mi Mix 4’ün fiyatı ise şimdilik bilinmiyor. Fakat Xiaomi bu modelini uygun bir etiketle satışa sunarsa, üst segmentte de önemli bir kullanıcı kitlesine rahatlıkla erişebilir. Yine de bekleyip göreceğiz. Bakalım Xiaomi bu modelini hangi pazarlarda satışa sunacak?

Xiaomi önce Apple sonra Samsung’u tuş etti