Xiaomi Mi Mix 2s için Pacific Rim temalı tanıtım

xiaomi mi mix 2s

Bu senenin merakla beklenilen filmlerinden biri olan Pacific Rim 2 için yeni bir tanıtım videosu yayınlandı. Yalnız yayınlanan bu yeni tanıtım videosu bize sadece Pasific Rim 2’de yer alacak olan sahneleri göstermiyor. Aynı zamanda Xiaomi’nin 27 Mart’ta tanıtacağı yeni amiral gemisi modelinden de ufak bir kuple sunuyor. İşte Xiaomi Mi Mix 2s ve Pacific Rim 2 için ortak hazırlanan o tanıtım videosu.

Xiaomi Mi Mix 2s tasarımı beklenenden farklı olabilir

Bilindiği üzere Xiaomi, uzun süredir yeni amiral gemisi modeli üzerinde çalışıyor. Huawei ile eş zamanlı olarak özel bir etkinlik düzenleyeceğini açıklayan Çinli üretici, 27 Mart’ta üst segmentteki yeni modelini dünyaya tanıtacak.

Xiaomi Mi Mix 2s teknik özellikler ve tasarımsal anlamda, serinin en güçlü modeli olacak. Şimdiye kadar telefon ile ilgili sızdırılan bilgilerde, kameranın sağ üst kısımda olacağını ve böylece ekranda ek bir çentik olmayacağını öğrenmiştik. Fakat yayınlanan yeni tanıtım videosu ile Xiaomi Mi Mix 2s tasarımının biraz çarpıtıldığı ortaya çıktı. Bahse konu yeni tanıtım videosuna aşağıdan göz atabilirsiniz.

Videodan da görüldüğü üzere sonlara doğru Mi Mix 2s sahneye çıkıyor. Açık konuşmak gerekirse bu telefon tasarımsal anlamda Mi Mix ve Mix 2 modellerini andırıyor. Ayrıca üst kısımda sağ tarafta da herhangi bir kamera görünmüyor. Sonuç olarak bu telefon hakkındaki tüm detaylar birkaç gün sonra öğrenmiş olacağız. Şimdilik beklemedeyiz.

İşte selfie odaklı Vivo V9!