Xiaomi Mi Mix 2s için etkileyici tanıtım videosu

xiaomi mi mix 2s 2

Hatırlanacağı üzere, geçtiğimiz günlerde Huawei ile eş zamanlı olarak Xiaomi’de yeni amiral gemisi modelini tanıtmıştı. Genel olarak agresif fiyat politikası sayesinde, oldukça kaliteli ve güçlü modelleri, düşük denilebilecek fiyatlardan kullanıcıya ulaştıran Xiaomi, bu alışkanlığını Mi Mix 2S’te de bozmadı. Çinli üretici, önümüzdeki günlerde satışa sunulacak olan Xiaomi Mi Mix 2S için oldukça ilgi çekici bir tanıtım videosu yayınladı.

Xiaomi Mi Mix 2S ile çentikli modellere gönderme yapıyor

Son dönemde satışa sunulan akıllı telefon modellerine baktığımızda, aynı iPhone X’tekine benzer, çentikli bir tasarım çizgisi ile karşılaşıyoruz. Fakat Xiaomi bu tabuyu yıkarak kendisine has bir tasarım çizgisi ortaya çıkardı. Genel olarak Mi Mix modellerinde alt kısımda ince bir çerçeve bırakan Çinli üretici, Xiaomi Mi Mix 2S ile bu çerçeveyi daha da inceltmiş durumda.

İşin güzel yanı ise, Mi Mix 2S’in üst tarafında diğer modellerde olduğu gibi rahatsız edici bir çentiğe sahip olmaması. Zaten telefon için yayınlanan yeni tanıtım videosunda da çentik olayına bazı göndermeler mevcut.

Lafı daha fazla uzatmadan sizleri Mi Mix 2S için hazırlanan tanıtım videosu ile başbaşa bırakalım

Bu arada dip not olarak belirtelim. Mi Mix 2S’in 6GB RAM / 64GB dahili depolama alanına sahip olan versiyonu 527 dolardan satışa sunulacak. 8GB RAM ve 256 GB’lık dahili depolamaya sahip olan “King” versiyonunu satın almak isteyenler ise 639 dolar ödemek zorunda.

iOS 11.3 yeni iPad’e özel olarak yayınlandı