Huawei P20 Pro ön inceleme

Huawei P20 Pro ön inceleme

Huawei, Paris’te gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle yeni amiral gemisi modeli Huawei P20 ve Huawei P20 Pro’yu görücüye çıkardı. Etkinlikte Donanım Günlüğü ekibi olarak biz de yerimizi aldık ve bu videoda P20 Pro’ya hızlı bir ön inceleme gerçekleştiriyoruz. P20 Pro, özellikle arka tarafta konumlandırılmış ve 3 kameradan oluşan gelişmiş ana kamera sistemiyle ön plana çıkıyor.

Huawei P20 Pro, dünyanın ilk üçlü Leica kamerasını kullanıcılara sunuyor. Her iki telefon da yapay zekanın en gelişmiş teknolojisine sahip kameralarıyla tüketicilerin hayatında benzersiz deneyimlerin kapılarını açıyor. Huawei P20 serisi ile herkesin profesyonel kalitede fotoğraf çekmesini çok kolay bir hale getiriyor.

Huawei P20 Pro ön inceleme

“P Serisi için dünyada yaratıcılığa ilham veren ve fotoğrafçılığa tutku ile ulaşan yeni bir tasarım” tanımlamasını yapan Huawei Tüketici Elektroniği Grubu Başkanı Richard Yu: “Huawei P20 Pro; çığır açan üç lensli kamera teknolojisinin yanı sıra gelişmiş yapay zeka ve göz alıcı renklere sahip. Huawei P20 Serisi ise, güzelliği ve ışığı kullanıcılara en iyi şekilde anlatmak için tasarlandı.” diyor.

Huawei FullView Ekran ve ultra ince çerçevesinin sağladığı boydan boya ekran ve yuvarlak kenarları ile kullanıcılara eşsiz bir deneyim sunuyor.

Aynı zamanda telefon gelişmiş Kirin 970 çipsetine ve 4000mAh pile sahip.

İyi seyirler.

Xiaomi Mi Mix 2s için etkileyici tanıtım videosu