Xiaomi Mi Mix 2s hangi yonga seti ile gelecek?

mi mix 2s

Geçtiğimiz günlerde sonra eren Mobil Dünya Kongresi’nde gözler Xiaomi’yi de aradı. Çinli akıllı telefon üreticisi, şirket prensibi olarak bu tarz büyük organizasyonlara pek katılmıyor. Fakat son dönemde teknoloji gündemini meşgul eden Xiaomi Mi Mix 2s söylentileri sonrasında, belki MWC’de Xiaomi’den bir duyuru gelir diye bekledik. Fakat olmadı. Çinli üretici hali hazırda 27 Mart’ta önemli bir etkinlik düzenleyecek. Mi Mix 2s modelinin tanıtılacağı bu etkinlik Çin’de gerçekleşecek. Peki merakla beklenen Mi Mix 2s hangi yonga seti ile gelecek.

Xiaomi Mi Mix 2s için SD845’i onayladı!

Son dönemde bu konu hakkında pek çok söylentiye tanıklık ettik. Bazı kesimler SD835’in kullanılacağını iddia ederken, bazı kesimler ise cihazın SD845’ten güç alacağını savunuyordu. Sonuç olarak bu bilinmezlik, Xiaomi tarafından yayınlanan bir görsel ile son buldu.

xiaomi mi mix 2s

Xiaomi Mi Mix 2s için yayınlanan son tanıtım görselinde, “Snapdragon 845 ne kadar hızlı?” şeklinde bir soru cümlesine yer verildi. Bu net bir şekilde Mi Mix 2s’te SD 845’in tercih edildiğini gösteriyor.

Şu anda Snapdragon 845 yonga setini kullanan 3 firma mevcut. Resmi duyurusu yapılan model sayısı da 5 diyebiliriz. Bunlar, Galaxy S9, S9+, Xperia XZ2, XZ2 Compact ve Asus Zenfone 5. Xiaomi Mi Mix 2s ile bu sayı 6 olacak. Çinli üreticinin iddialı söylemlerine bakacak olursak, Mi Mix 2s AnTuTu ya da benzer benchmark testlerinde rakiplerini geride bırakıyor gibi görünüyor.

Galaxy Note9 hakkında ilk detaylar ortaya çıktı