Xiaomi Mi Max 2 özellikleri ortaya çıktı!

xiaomi mi max 2

Xiaomi’nin orta segmente hitap eden akıllı telefonu Mi Max 2 GFXBench’te göründü. İşte Xiaomi Mi Max 2 özellikleri hakkındaki bilgiler.

Xiaomi şu aralar yeni akıllı telefon modelleriyle oldukça meşgul görünüyor. Yeni amiral gemisi modeli Mi 6’nın tanıtılma hazırlıkları sürerken, diğer yandan Mi Mix 2, Mi Pad 3 ve Mi Max 2 Xiaomi’nin iş gücünü hayli zorluyor.

Bunların yanı sıra geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi Mix ve Mi Max’ın global pazara sunulmak üzere olması da, Çinli üreticinin iş yükünü arttıran nedenler arasında sayılabilir.

Tüm bu yoğunluğa rağmen, Xiaomi tüm modellerini çok geç olmadan kullanıcılarla buluşturma çabasında. Çinli üreticinin yakın zamanda satışa sunması beklenilen modellerden birisi de Xiaomi Mi Max 2. Orta segmente hitap eden cihaz hakkında daha önce de bazı söylentilere rastlamıştık. Fakat Mi Max 2’nin GFXBench’te ortaya çıkmasıyla telefonun bazı özellikleri de kesinlik kazanmış oldu.

Gücünü Qualcomm tarafından üretilen Snapdragon 660’tan alacak olan cihaz, GPU tarafında ise Adreno 506’dan faydalanacak. 6.4 inçlik FullHD ekranıyla phablet kategorisine göz kırpan Xiaomi Mi Max 2, 128GB’lık dahili depolama alanına sahip olacak. 12MP’lik ana kameraya 5MP’lik ön kameranın eşlik ettiği cihazın RAM’i ise 4GB.

Orta segment bir cihaza göre oldukça cezbedici özelliklere sahip olan Xiaomi Mi Max 2’i aynı zamanda 4K çözünürlüğünde video kaydı da gerçekleştirebiliyor.

Telefonun çıkış tarihi ve fiyatına ilişkin net bir bilgi ise henüz bulunmuyor.