Xiaomi Mi Drone duyuruldu!

xiaomi mi drone

Akıllı telefon üreticisi Xiaomi’nin söylenti şeklinde gündeme gelen drone cihazı gerçek oldu. Xiaomi Mi Drone resmi olarak duyuruldu.

Dünyanın en büyük akıllı telefon üreticilerinden Çinli Xiaomi markası kendi drone cihazını duyurdu. Xiaomi Mi Drone olarak adlandırılan ürün, resmi basın görselleri ve teknik özellikleri ile karşımızda. İşte detaylar.

Xiaomi Mi Drone özellikleri!

Drone dünyasına yeni giren firma, ilk ürünü ile iddialı bir giriş yaptı. Ürün, drone camiasında modüler olmasıyla dikkat çekiyor. Kamera ve rotorlar istenirse sökülebiliyor. Bu cihazın taşınabilirliği konusunda kolaylık sağlıyor.

xiaomi-mi-drone-2

4K ve 1080p video kameralarıyla birlikte gelecek olan ürün sırasıyla 460 ve 380 dolarlık fiyat etiketleriyle tüketicilerin karşısına çıkacak. Ancak ilk etapta sadece Çin pazarı hedeflenecek. ABD ve Avrupa pazarlarında ise yıl sonuna doğru bekleniyor. Kameralarda titreşimleri engellemek ve görüntü kalitesini artırmak için gimbal donanımı bulunuyor.

Tasarım olarak DJI Phantom ailesine benzeyen ürün 5100 mAh kapasiteli bir bataryayla gelecek. Yine standart olacak dört rotora sahip olacak. Pervanelerin, pilin, rotorların ve kameranın kolay sökülebilmesine vurgu yapılıyor. Kameradan  görüntü aktarımı ise yine DJI’da olduğu gibi akıllı telefon veya tablet bilgisayar aracılığı ile mümkün olacak. Ürünle ilgili yayınlanan ilk videoyu aşağıdan izleyebilirsiniz.

Kampa gitmeden önce almanız gereken 5 telefon aksesuarı!


Yorumlar kapatıldı.