Samsung drone işine mi giriyor?

samsung gear drone 1

Güney Koreli teknoloji devi Samsung drone üretmeye mi hazırlanıyor? İşte detaylar.

Akıllı telefon sektörünün liderlerinden olan Samsung, oldukça fazla çeşitte üretim yapıyor. Ürün çeşitliliğine drone ekleyeceği iddia edilen Samsung hakkında bu iddiaları sizlerle paylaşıyoruz.

Samsung drone mu üretcek?

Akıllı telefondan televizyonu, elektrik süpürgesinden giyilebilir teknolojiye kadar onlarca farklı alanda, yüzlerce çeşit ürünü bulunan Samsung, drone üretirse sizce ne olur?

Haberimizin içerisinde yer alan görsellerin, Samsung’un kendi drone tasarımı olduğu iddia ediliyor. Uçan daire görünümlü bu aracın ortasında bir motor ve pervanenin yer aldığı belli oluyor. UFO görünümlü drone ile Samsung neyi amaçlıyor olabilir?

Drone dünyasında son yıllarda önemli değişiklikler var. Son olarak GoPro isimli aksiyon kamerası üreticisi de Karma isimli drone ile tüketicilerin karşısına çıkmıştı. Sıradaki firma Samsung olabilir.

İddialar Galaxy Club isimli Samsung hakkında haberler paylaşan bir topluluk sitesine ait. Cihazın isminin Samsung Gear Drone olacağı iddia ediliyor. Samsung Gear VR sanal gerçeklik gözlüğü ve Samsung Gear 360 isimli kamera ile birlikte çalışabileceği iddia edilen ürünün ne zaman duyurulacağına ilişkin bir bilgi paylaşılmamış. Ancak Samsung’un bu tasarımın patentini almak için başvurduğu söyleniyor.

Önümüzdeki CES 2017 ve MWC 2017 fuarlarından birinde Samsung, “Gear Drone” ile karşımıza çıkabilir. Konu hakkındaki gelişmeleri takip etmeye devam edeceğiz.

samsung-gear-drone-2

Android için en iyi ekran görüntüsü kaydetme uygulamaları!