Xiaomi Mi Band 7 Pro temmuz ayında tanıtılacak

Xiaomi Mi Band 7 Pro 2

Gelen son sızıntılar, Xiaomi Mi Band 7 Pro’nun temmuz ayında Xiaomi 12 Ultra ile birlikte tanıtılabileceğini gösteriyor.

Bildiğiniz gibi Xiaomi, yeni akıllı bilekliği Mi Band 7’yi 25 Mayıs’ta resmen tanıttı. 25 Mayıs’taki bu etkinlikte sadece Xiaomi Mi Band 7’nin standart modelinin tanıtılmış olması, bir Pro versiyonunun olmayacağını düşündürdü. Ancak gelen son sızıntılar şirketin Mi Band 7 Pro’yu da yakında tanıtmaya hazırlandığını gösteriyor.

Sızdırılan son bilgilere göre Xiaomi, Mi Band 7 Pro’yu temmuz ayında, yeni amiral gemisi akıllı telefonu Xiaomi 12 Ultra ile birlikte tanıtmayı planlıyor.

Xiaomi Mi Band 7 Pro

Mi Band 7’nin öncülünden, yani Mi Band 6’dan en büyük farkı daha büyük ekrana sahip olmasıydı. Hatırlayacağınız üzere Mi Band 6’nın ekranı 1.56 inçti. Mi Band 7 ise 1.62 inçlik bir ekrana sahip. Öte yandan Xiaomi Mi Band 7 Pro ise sadece yüzde 25 daha büyük bir ekran sunmakla kalmayıp, Mi Band 6’da hiç olmayan bir özelliği de kullanıcılara sunabilir.

Mi Band 7 tanıtıldığında dikkat çeken şeylerden biri dahili GPS özelliğinin olmamasıydı. Gelen sızıntılar, GPS özelliğinin Xiaomi Mi Band 7 Pro’ya saklanmış olabileceğini gösteriyor.

Öte yandan Pro modelinde kullanıcılara sunulacak bir diğer gelişmiş özelliğin de batarya tarafında olacağı söyleniyor. Gelen bilgilere göre Mi Band 7 Pro’nun batarya kapasitesi standart modelden daha yüksek olacak.

Xiaomi Mi Band 7’nin 180 mAh’lık bataryasının yaklaşık 14 gün dayanacağı söyleniyordu. Ancak bunun ekranı sürekli açık tutma özelliği kapalı olduğu senaryo için geçerli olduğu tahmin ediliyor. Akıllı bilekliği full şarj etmek içinse 2 saat şarjda tutmanız gerekiyor. Mi Band 7 Pro’nun da bundan biraz daha gelişmiş özelliklere sahip olacağını söyleyebiliriz.

Starfield çıkış tarihi hakkında yeni detaylar paylaşıldı