Caviar, Apple Watch 7 için planlarını duyurdu

Caviar, Apple Watch 7 için planlarını duyurdu

Apple, orijinal Apple Watch Edition’dan bu yana altın kaplama bir akıllı saat piyasaya sürmedi, bunun yerine seramik ve titanyuma geçti. İşte tam da burada Caviar beklenen planlarını duyurdu. İşte detaylar.

Caviar her zaman farklı modeller piyasaya sürmesiyle adından söz ettiriyor. Lüks telefon markası normal telefonları alıp binlerce dolar değerinde malzemelerle birleştirerek farklılıklar sunuyor. Bu kapsamda şirket şimdi Apple saatler ile ilgili de bir değişiklik yapacak. Apple Watch 7 ile ilgili planlarını duyuran şirket beklentileri tekrar karşılamayı planlıyor.

Caviar, Apple Watch 7 için planlarını duyurdu

Apple Watch 7’ye dayanan ve kabaca iki ana versiyona ayrılan bir seri yayınlandı. İlki, 19. yüzyılın ünlü Amerikan ateşli silah oymacısı Gustave Young’ın çalışmasından esinlenen kabartmalı süslemelere sahip. Beyaz bronz kaplı Night Moon versiyonuyla 3.260 dolardan başlıyor ve siyah timsah derisi kayışla geliyor. Bu model 99 kopya ile sınırlıdır. Gold Moon, en pahalı versiyonu olan 25.070$’dır ve 8 kopya ile sınırlı.

18K altın kaplama şeklinde ve kahverengi timsah derisi kayışa sahip. Sırada daha endüstriyel bir görünüme sahip iki Rivets saat daha var. Her ikisi de siyah PVD kaplamalı havacılık sınıfı titanyum kullanıyor. Sonra yine titanyumdan yapılan, ancak lazerle oyulmuş dekoratif desenlere sahip Line ve Flame versiyonları var. Bu saatler orta 3.000 $ fiyat aralığında.Çarpıcı Apple Watch 7 serisi hakkında daha fazla ayrıntı için Caviar’ın sitesine göz atabilirsiniz.

Yeni Galaxy A13, Mediatek Helio G80 çipine sahip olabilir