Xiaomi Mi A1 Performans Testinde Görüldü

Xiaomi Mi A1

Xiaomi’nin Android One kullanan yeni telefonu Xiaomi Mi A1 performans testinde görüldü. Böylece telefonun özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Bildiğiniz gibi Xiaomi’nin Android One işletim sistemi kullanan yeni bir telefon için Google ile birlikte çalıştığı bir süredir konuşuluyor. Şirketin çok da pahalı olmayan bir Android One telefonu çıkaracağı söyleniyordu. Henüz şirketten resmi bir açıklama gelmese de bu telefonun Xiaomi Mi 5X’in farklı bir versiyonu olacağı iddia edilmişti.

Bugüne kadar tüm bu söylentiler iddia aşamasının ötesine geçememişti ama telefon dün ilk kez görüldü. Xiaomi Mi A1 adını taşıyan telefon dün Geekbench performans testinde görüldü. Böylece telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı.

Android One işletim sistemi kullanan telefonda 4 GB RAM bulunuyor. Telefonun yonga seti belirtilmemiş ancak telefonun performans testinde aldığı sonuçlar büyük ihtimalle Snapdragon 625 kullanıldığını gösteriyor. Ancak telefon diğer Snapdragon 625 telefonlardan daha iyi bir performans sergilemiş. Xiaomi’nin yeni telefonu bu konuda çok beğenilen Redmi Note 4’e benziyor.

Windows Phone’a Bir Darbe de New York Polisinden