Xiaomi Redmi Note 5 Performans Testinde Görüldü

Xiaomi Redmi Note 5 1

Çok yakında satışa çıkması beklenen Xiaomi Redmi Note 5 performans testinde görüldü. Telefonun teknik özellikleri hakkında yeni detaylar ortaya çıktı..

Yeni amiral gemisi akıllı telefonlarını kısa bir süre önce çıkaran Xiaomi, şimdi de orta segmente yöneldi. Şirket bir süredir gündemde olan yeni telefonu Xiaomi Redmi Note 5’i çok yakında piyasaya sürecek. Önümüzdeki günlerde resmen tanıtılması beklenen Redmi Note 5, bugün Geekbench performans testinde görüldü.

Xiaomi’nin yeni telefonu son dönemdeki amiral gemisi telefonlarda gördüğümüz iki önemli özelliği de barındırıyor: Çift arka kamera ve 18:9 çerçevesiz ekran. Daha önce gelen söylentiler telefonda Snapdragon 660 yonga seti bulunacağı yönündeydi. Geekbench’te yer alan bilgiler ise telefonun Snapdragon 617 yonga setiyle çalışacağını gösteriyor. Ancak Geekbench’in bu konuda hatalı bilgi paylaşmış olabileceği söyleniyor. Çünkü telefonun performans skoru Snapdragon 660 telefonlarla uyumlu.

Redmi Note 5’in diğer teknik özellikleri arasında 5 inç ekran, 3 GB RAM, 4000 mAh batarya ve 16 + 5 megapiksel çift arka kamera yer alıyor.