Alcatel A7: Olağanüstü pil gücü

alcatel a7

IFA’da duyurulan ve süper şarjlı bir akıllı telefon olan Alcatel A7, hiç dinlenmeyenlerin enerjisini yükseltmeyi hayal ederek tasarlandı.

Alcatel A7, hızlı ve güçlü performansı ve belirgin hatlı tasarımıyla her zaman bağlantıda kalan, telefonundan kopamayan, durmaya ve telefonunu yeniden şarj etmeye vakti olmayan teknoloji tutkunlarına hitap ediyor. Yüksek gücü, hızlı bağlantısı ve gelişmiş optik teknolojisi bu telefonu, hızlı yaşayan ve asla yavaşlamak istemeyenler için “olmazsa olmaz” kılıyor.

Olağanüstü pil gücü

En son pazar araştırmaları pil ömrünün artık en önemli özellik olduğunu gösteriyor. Bu nedenle yeni Alcatel A7, tüm gün boyunca kesintisiz ve daha fazla eğlence ile hayatın tadını çıkarmaya daha çok zaman ayırmak için 4000 mAh (miliamper saat) özellikli güçlü pille donatıldı. Bu yeni akıllı telefon ayrıca ultra hızlı şarj edilebilme özelliğiyle,  kullanıcılarının telefonlarını hızlıca şarj edip hayatlarına kaldıkları yerden devam edebilmelerini sağlıyor.

alcatel a7 2 alcatel a7 3

Üst düzey performans

Şimşek hızında 4G LTE bağlantısını (Kategori 6’ya kadar) destekleyen Alcatel A7, kullanıcıların en hızlı mobil geniş bant hızına erişmelerini sağlıyor. Bu fantastik yeni akıllı telefon octa-core (8 çekirdekli) işlemciyle güçlendirilmesinin yanı sıra 32 GB ROM ve 3GB RAM depolama alanı ile multimedya içeriklerini yayınlarken veya büyük boyutlu dosyaları indirirken hızlı ve kesintisiz performans deneyimi sunuyor. Ayrıca kullanıcılar, micro SD kart yuvası sayesinde, depolama alanlarını 128 GB’a kadar yükseltebilirler.

Alcatel A7; geniş f /2.0 diyafram açıklığı ve her seferinde süper net fotoğraflar elde etmeyi sağlayan ultra hızlı faz algılamalı otomatik odaklamaya (PDAF) sahip inanılmaz bir 16 megapiksel arka kameraya sahip. Bu güçlü cihaz aynı zamanda özçekimlerde ve video aramalarında harika çalışan, keskin görüşlü 8MP ön kamerasıyla da öne çıkıyor.

İncelikli tasarım

Çarpıcı dinamik dokusu ve incelikli detaylarıyla (dokuya işleyen dinamizm ve metalik altın kayış) Alcatel A7, tasarımı performansa değişmek istemeyenler için mükemmel bir seçim olarak öne çıkıyor. 5.5 inçlik, geniş ve süper parlak ekranı; muhteşem bitiş çizgileri ile Alcatel A7, çok çeşitli tarzlara ve durumlara kesinlikle uyum sağlıyor.

iPhone 7S İsmi İptal Olmuş Olabilir