Xiaomi Mi 7 İki Farklı Modelle Gelebilir

Xiaomi Mi 7 a

Dünyanın en büyük telefon üreticilerinden Xiaomi yeni amiral gemisi Mi 7’yi iki farklı modelle tanıtılabilir. İddiaya göre firma kısa süre sonra Snapdragon 845’li yeni modelini tanıtacak.

Xiaomi Mİ 7 ve Mİ 7 Plus’ı Birlikte Tanıtabilir

Xiaomi’nin Mart ayında tanıtması beklenen yeni amiral gemisi Mİ 7’nin geçtiğimiz günlerde Qualcomm’un yeni üst seviye işlemcisi Snapdragon 845 ile geleceği açıklanmıştı. Firmanın en önemli telefon serisi olan Mİ serisi, son olarak Mİ 6 modeliyle birlikte kullanıcılarla buluşmuştu. Qualcomm Snapdragon 835 yonga setine sahip en ucuz telefonu üreten firma, dünya genelinde büyük ilgi görmüştü.

Firmanın 2018 yılındaki amiral gemisiyle ilgili ilk söylentiler de gelmeye başladı. İddiaya göre iki farklı modelle çıkış yapacak olan firma, Mİ 7 ve Mİ 7 Plus modelleriyle piyasada yer alacak. Ekran boyutu konusunda fark olması beklenen cihazların kamera, RAM ve dahili depolama konusunda farklılık göstermesi ise beklenmiyor.

Cihazın çıkışına uzun bir süre olmasına rağmen XiaomiReports internet sitesi tarafından cihazın tahmini satış fiyatı da açıklandı. 408 Dolar ile 454 Dolar fiyat etiketine sahip olacağı iddia edilen cihazların ilk görüntüleri de sızdı. Kırmızı ve siyah renkleri sızan telefonun kamerasının dikey olarak yerleştirilmesi dikkat çekiyor. iPhone X ile birlikte Apple’ın yatay konumdan dikeye çevirdiği kamera konumu görünüşe göre Xiaomi tarafından da benimsenecek.

Ülkemizde çoğunlukla Hepsiburada.com aracılığıyla satılan Xioami ürünleri, ülkemizde 100.000’in üzerinde satış adetlerine ulaşmış durumda.

AMD Ryzen 2 Ne Zaman Satışa Çıkacak?