Xiaomi Mi 7 fiyatı belli oldu

Xiaomi Mi 7

Xiaomi Mi 7, muhtemelen Mobil Dünya Kongresi sonrasında Çin’de düzenlenecek olan özel bir etkinlik ile tanıtılacaktır. İşte Xiaomi Mi 7 hakkındaki son detaylar!

Özellikle üst segment telefonları ile dikkatleri üzerine çeken Xiaomi, şu aralar Mi 7 modeli üzerinde çalışıyor. Xiaomi Mi 7, muhtemelen Mobil Dünya Kongresi sonrasında Çin’de düzenlenecek olan özel bir etkinlik ile tanıtılacaktır. Peki bu cihazın fiyat etiketi hangi seviyede olacak. İşte bu konu hakkındaki ilk detaylar.

Xiaomi Mi 7, selefi modellere göre daha pahalı olacak

Son yılların yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi, geçtiğimiz yıl Mi 6 ile başarılı bir satış grafiğine sahipti. Agresif fiyat politikası ile kısa sürede önemli bir müşteri kitlesine erişen Çinli üreticinin, aynı stratejiyi 2018’de de sürdürmesi bekleniyor.

Bilindiği üzere Xiaomi şu aralar yeni amiral gemisi modeline yoğunlaşmış durumda. Çinli üretici genel olarak amiral gemisi modellerini Mart ayının sonlarına doğru tanıtıp, Nisan ayının ortalarına doğru satışa sunuyor. Muhtemelen bu sene de benzer bir takvim aralığı izlenecektir. Peki tasarımsal anlamda yeni bir kasaya sahip olması beklenen Mi 7’nin fiyatı nasıl olacak

Çin kaynaklı son bilgilere göre, Xiaomi Mi 7 fiyatı için 475 dolarlık bir etiket belirlemiş. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi 6 360 ile 435 dolar bandından satılıyordu. Peki bu fiyat artışının temel sebebi ne?

Xiaomi Mi 7

Açıkçası şu anda kesinleşmiş bir bilgi yok. Fakat son raporlarda, Mi 7’de IPS LCD yerine OLED ekranın kullanılabileceği belirtiliyordu. Eğer gerçekten, LCD’den OLED ekrana geçme söz konusuysa böyle bir fiyat artışı da makul karşılanabilir.

Galaxy S9 ve S9+ yan yana görüntülendi