Xiaomi Mi 6 AnTuTu’da göründü!

Xiaomi Mi6

Xiaomi’nin geçtiğimiz saatlerde, gün içerisinde tanıtacağını açıkladığı Mi 6, AnTuTu’da göründü. İşte Xiaomi Mi 6 AnTuTu performansı.

Akıllı telefon pazarının yükselen değerleri arasında gösterilen Xiaomi, geçtiğimiz saatlerde sürpriz denilebilecek bir duyuru gerçekleştirdi. Çinli firma gün içerisinde Xiaomi Mi 6 modelinin tanıtılacağını doğruladı. Genel kanı Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelini 21 Nisan’dan sonra tanıtacağı yönündeydi. Fakat Çinli üretici bu kararıyla herkesi şaşırttı.

Xiaomi Mi 6’nın gün içerisinde tanıtılacağının ortaya çıkmasıyla birlikte, telefon hakkındaki bazı detaylar da su yüzüne çıktı. Geçtiğimiz hafta GFXBench’te ortaya çıkan cihaz, şimdi de AnTuTu’da sahneye çıktı.

Xiaomi Sagit ismiyle AnTuTu’da boy gösteren cihaz gücünü Qualcomm’un yeni nesil işlemcisi Snapdragon 835’ten alıyor. GPU tarafında Adreno 540 kullanan telefon, sistemini 4GB RAM ile destekliyor. 1080×1920 piksellik bir ekrana sahip olan Xiaomi Mi 6’nın dahili depolama alanı ise 64GB. 12MP’lik ana kameraya, 8MP’lik ön kameranın eşlik ettiği cihaz, kutudan ilk çıktığında Android 7.1.1 ile çalışacak.

Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelinin AnTuTu puanının son derece etkileyici olduğunu söyleyebiliriz. Zira Xiaomi Mi 6, AnTuTu’dan 171.000 puan almayı başarmış durumda. Geçtiğimiz sene satışa sunulan Mi 5i se 131.000 puan alabilmişti. Sadece bu kısas bile Mi 6’nin selefine nazaran ne denli güçlü bir cihaz olduğunu ortaya koyuyor.

Bu arada dip not olarak cihazın 6GB RAM’li versiyonunun da bulunduğunu belirtelim.