Xiaomi Mi 4c ön siparişe sunuldu!

xiaomi mi 4c

Çinli firma Xiaomi’nin Mi 4c’si ön siparişe sunuldu.

30 Ekim itibariyle cihaz satışa sunulacak. Telefonun satış fiyatı 240 dolar yaklaşık olarak 728 TL olacak. Çinli şirketin telefonu orta seviye bir telefon olarak karşımıza çıkacak.

Telefonla ilgili bilgiler birkaç gün önce bizlere ulaşmıştı. Ancak satış fiyatı ve nerelerde satışa sunulacağı ile ilgili herhangi bir kesin bilgiye sahip değildik.

Xiaomi Mi 4c şu Ülkelerde satışa sunulacak: Hindistan, Avrupa, Kuzey Amerika. Maalesef cihaz hâlen Uluslararası pazarda satışa sunulmuyor.

xiaomi mi 4c

Diğer Ülkelerden cihazı satın alabilmek için tek yapmamız gereken şey cihaz için ön siparişte bulunmak. Türkiye olarak bulunsak da cihazı elden alabilmemiz zaten mümkün değil.

Malum Gümrük Kanunu Yasaları. Gearbest üzerinden cihaz satışa çıkmış durumda. Cihazın özellikleri ise şunlar: 1.8 GHz hızında çalışan Hexa-Core Qualcomm Snapdragon 808 yongaseti, Adreno 408 grafik işlemcisi, 3 GB ana bellek, 32 GB dâhili depolama alanı, 5 inçlik One Glass Full HD; 1920×1080 ekran, 13 megapiksel arka, 5 megapiksel Sony sensörlü kamera. Cihazda Android 5.0 Lollipop yer alıyor. 441 ppi ise oldukça tatminkâr.

Korsanlığı önlemek için gece görüş gözlüğü!