Xiaomi Mi Note Ön Siparişe Çıktı

Xiaomi Mi Note ön siparişe çıktı

Geçen hafta Çinli telefon üreticisi Xiaomi; Mi Note ve Mi Note Pro ile ilgili bir tanıtım yapmıştı. İki telefonda özellik olarak üst seviye telefon olarak dikkat çekmekte.

Aslında iki cihaz telefon olarak phablet model telefon yani telefon-tablet karışımı. Mi Note Proda; Snapdragon 810 yongaseti ve 4 GB ana bellek yer alıyordu; ancak 64 GB dâhili depolama alanına sahip Mi Note Pro diğer modellere göre oldukça pahalı duruyordu.

Fiyat olarak 530 dolarlık bir fiyat etiketine sahipti. Mi Note Pro’nun aynı depolama alanına sahip kardeş modeli Note; 450 dolarlık bir fiyat etiketi ile satışa sunulacak.

Müşteri tarafından Xiaomi’ye, fiyatları indirmesi konusunda bir baskı yapıldı. Ve nihayet beklenen an gerçekleşti ve Mi Note; Çin’de ön siparişe sunuldu.

Xiaomi Mi Note ön siparişe çıktı
Xiaomi Mi Note ön siparişe çıktı

Konuyla ilgili bilgileri Android Headlines sitesinden aldık. Telefonun, Dünya genelinde ön siparişe sunulacağı tarih ise 27 Ocak.

Xiaomi yeni model telefonları için kafasında bir satış hedefi koymayı da ihmal etmedi. Firma iki cihaz için 15 milyonluk bir satış hedefi belirledi. Bize de kendileri için “Hayırlı Olsun” demek düşer.

Naughty Dog Uncharted 4’e Fazlasıyla Güveniyor