Xiaomi, Mi 11 Pro’ya 80W kablosuz şarj getirebilir

Xiaomi, Mi 11 Pro'ya 80W kablosuz şarj getirebilir

Xiaomi, 2020’nin sonunda Mi 11 akıllı telefonunu tanıtarak Snapdragon 888 yonga setine sahip bir cihazı piyasaya süren ilk şirket oldu. O zamandan beri, şirketin şubat ayında bir Mi 11 Pro piyasaya sürmeye hazırlandığını ve seriyi daha da genişlettiğine dair bir dizi sağlam sızıntı görüldü.

Şimdi, Çin’den sızan bir kaynağa göre, yeni Mi 11 Pro (veya Mi 11 Pro +) cihazda 80W kablosuz hızlı şarj olacak. Xiaomi akıllı telefon teknolojisini hali hazırda oldukça geliştirdi, o yüzden söylentilerin doğru olması muhtemel. Ancak teknoloji devinden henüz net bir açıklama gelmedi. Eğer marka bunu başarırsa Mi 11 Pro dünyanın en hızlı kablosuz şarjına sahip olacak. Yeni amiral gemisinin diğer söylentiler arasında, büyük bir dikdörtgene yerleştirilmiş daha iyi bir kamera kurulum olacak. Ayrıca cihaz 10x optik yakınlaştırma için bir periskop lens ve 120x hibrit yakınlaştırmaya sahip Ekran, QHD + çözünürlük, 120 Hz yenileme hızı ve 480 Hz dokunmatik örnekleme hızına sahip Mi 11 – 6.81 ”OLED ile aynı olabilir.

Xiaomi, Mi 11 Pro'ya 80W kablosuz şarj getirebilir

Geçen yıl Ekim ayında Xiaomi, kablosuz şarjının 80 watt sınırını ilk kez aştı. Marka küresel cep telefonu kablosuz şarj rekorunu kırdığını duyurmuştu. Marka bununla yetinmeyip, daha verimli bir kablosuz şarj mimarisi ve yongasını özel olarak özelleştirdi. Resmi verilere göre Xiaomi’nin 80W kablosuz şarjının şarj hızı, kablolu hızlı şarj ile karşılaştırıldığında şu anda bilinen en yüksek şarj hızına ve güce sahip.

7 bin Bitcoin çöpe gidecek: Kritik bekleyiş devam ediyor