Xiaomi Mi 10 Ultra Çin’e özel kalacak!

Xiaomi Mi 10 Ultra modeli yeni 1

Özellikleriyle teknoloji tutkunlarının dikkatini çeken Xiaomi Mi 10 Ultra için kötü haber geldi.

Xiaomi geçtiğimiz günlerde gerçekleştirdiği özel bir etkinlikle yeni üst segment modeli Mi 10 Ultra’yı tanıtmıştı.

Mi 10 Ultra özellikleriyle teknoloji tutkunlarının dikkatini çekmeyi başarmıştı. Özellikle de 120Hz’lik hızlı şarj desteği Mi 10 Ultra’nın odak noktası olmasını sağlamıştı.

Çinli üreticinin yeni hızlı şarj teknolojisi sayesinde sadece 20 dakika içerisinde tam şarja ulaşan Mi 10 Ultra, fiyatıyla bekleyenlerini üzdü.

Xiaomi 16GB RAM ve 512GB dahili depolama alanına sahip versiyon için 1000 dolarlık bir etiket belirlemişti. Bu etiket haliyle pek çok kullanıcıya biraz ağır geldi.

Xiaomi Mi 10 Ultra Türkiye’ye gelmiyor!

Xiaomi’nin yeni soğutma teknolojisini kullandığı Mi 10 Ultra’nın Çin dışında hiçbir ülkede satışa sunulmayacağı açıklandı.

Xiaomi Mi 10 Ultra

Elbette bu noktada şunu unutmamamız gerekiyor. Hali hazırda Mi 10 Ultra çok yeni bir model. Dolayısıyla hemen Çin dışına çıkmasını zaten kimse beklemiyordu. Haliyle bu büyük bir sürpriz olmadı.

Muhtemelen Xiaomi önümüzdeki dönemde Mi 10 Ultra’yı farklı bir isimle satışa sunabilir. Keza Çinli şirket daha önce bu stratejiyi pek çok defa denemişti. Belki hemen değil ama birkaç ay sonra Mi 10 Ultra farklı bir isimle ülkemizde boy gösterebilir.

Tabi ki Xiaomi Mi 10 Ultra Türkiye’de de öyle uçuk bir fiyatla satışa çıkarsa, çok fazla talep görmeyecektir. Elbette yine de bekleyip göreceğiz.

HMD Global Google ve Qualcomm’dan büyük yatırım aldı