Qualcomm’dan kritik Xiaomi Mi 8 açıklaması

xioami mi 8 özellikleri

Önümüzdeki günlerde resmiyete kavuşacak olan Xiaomi Mi 8 hakkında bir açıklamada Qualcomm’dan geldi. Yonga seti üreticisi, Mi 8 ile gelecek yeni bir özelliği duyurdu.

Şu aralar teknoloji gündeminin en önemli başlıklarından birisi de hiç şüphesiz Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modeli Mi 8. Bilindiği üzere geçtiğimiz haftaya kadar Xiaomi’nin yeni amiral gemisi modelinin Mi 7 ismiyle satışa sunulacağı umuluyordu. Fakat Çinli üretici tarafından yapılan açıklamada, şirketin kuruluşunun 8. yılı nedeniyle model ismini Mi 7 yerini Xiaomi Mi 8 olarak değiştirildiği belirtildi. 31 Mayıs’ta tanıtılacak olan Mi 8 hakkında bir sızıntı da Qualcomm’dan geldi.

Xiaomi Mi 8, Qualcomm’un hızlı şarj teknolojisi ile geliyor

Günümüzde akıllı telefonların en büyük sorunlarından birisi de şarj sıkıntısı. Malum yoğun bir kullanımda üst segment modellerin günü çıkarması hayli güç olabiliyor. Bu gibi durumlarda telefonumuzu gün içerisinde tekrar tekrar şarja takmak zorunda kalıyoruz.

Kimi zaman telefonumuzu şarj etmek için bile oldukça kısıtlı zamanımız oluyor. İşte bu tarz durumlarda telefonun şarj olma süresi de büyük önem arz ediyor.

xiaomi mi 8 1

Son dönemde satışa sunulan pek çok üst segment model çeşitli hızlı şarj teknolojileri ile donatılıyor. Görünen o ki Xiaomi Mi 8 de bu hususta boş bir model olmayacak. Direkt olarak Qualcomm tarafından sızdırılan bilgiye göre Xiaomi Mi 8 Qualcomm’un Quick Charge 4.0+ teknolojisi ile gelecek. Qualcomm tarafından konu ile ilgili yayınlanan görsele aşağıdan göz atabilirsiniz.

Apple, Türkiye’deki iPhone sahiplerine ödeme yapacak