Xiaomi güneş gözlüğü de üretecek!

xiaomi 1

Günden güne dünyanın en önemli teknoloji şirketlerinden biri olma yolunda ilerleyen Xiaomi, bu defa da güneş gözlüğü tanıtarak kataloğunu genişletmeye devam etti.

Xiaomi güneş gözlüğü de üretecek! Xiaomi için yakın bir zamana kadar en çok yapılan yakıştırmalardan biri “Çin’in Samsung’u” oluyordu. Bu benzetmenin sebebi ise, Xiaomi’nin de tıpkı Samsung gibi akıllı telefondan tablete, televizyondan ev aletlerine kadar çok geniş bir yelpazede cihaz üretmesidir. Ancak Çinli şirketin en son ürünü, Xiaomi’nin sadece teknolojik cihazlarla ilgilenmediğini gösteriyor.

Xiaomi güneş gözlüğü

Şirketin ana vatanında tanıtarak satışa sunduğu yeni ürünü bir güneş gözlüğü. Pilota markasıyla satışa sunulan bu güneş gözlüğü, geniş kavisli camlara ve şık bir çerçeveye sahip. Tabi tanıtılan ürün bir güneş gözlüğü olunca, çok detaylı özelliklerini vermek de mümkün olmuyor. Bununla birlikte bir güneş gözlüğünden beklenen en önemli özellik, ultraviyole ışınlara karşı gözleri koruyabilmesi. Pilota ise bundan çok daha fazlasını yapmayı vadediyor.

Xiaomi güneş gözlüğü

Xiaomi güneş gözlüğü de üretecek!

Xiaomi, bu güneş gözlüğünde UV400 koruması sağlayan ve ter ya da parmak izi gibi sıvılardan etkilenmeyen polarize camlar kullanmış. Gözlüğün çerçevesi de her ne kadar bir hayli ince olsa da, yüksek kalitede paslanmaz çelikten imal edilmiş.

Xiaomi güneş gözlüğü

Bununla birlikte, tüm bu güzel detayları Xiaomi’nin bir araya getirmesinden hareketle Pilota marka güneş gözlüğünü uygun fiyattan satın alabileceğinizi düşünüyorsanız fena halde yanılıyorsunuz. Çünkü bugüne kadar fiyat performans odaklı bir satış stratejisi izleyen Xiaomi, yeni güneş gözlüğünde bu stratejisini terk etmiş ve ürününe 132 dolar gibi bir hayli yüksek bir fiyat biçmiş.

Spotify, TikTok benzeri keşif akışına erişimi genişletiyor