Xiaomi’den evcil hayvanlar için kablosuz akıllı su çeşmesi

xiaomi 1

Xiaomi, teknolojik cihaz çeşitlilik yelpazesini her geçen gün artırmaya devam ediyor, şirket MIJIA kablosuz evcil hayvan su çeşmesini Çin’de satışa sundu.

Xiaomi’nin akıllı çeşmesi 3 litre su depolayabiliyor, tam şarjla dört aya kadar dayanabiliyor. Bataryasının uzun süre gitmesi ve evcil hayvanların su içmesine teşvik eden bu cihaz, hayvan sahipleri tarafından çok sevilecek. Xiaomi’nin yeni kablosuz akıllı evcil hayvan su çeşmesi oldukça etkileyici özelliklerle kullanıcıların karşısına çıkacak. Özellikle evinde kedi köpek besleyenler için çok güzel bir ürün olduğunu belirtelim.

Büyük kapasiteli bir su tankına sahip olması, evcil hayvan sahiplerinin sık sık su doldurma ihtiyacını azaltabilir. Dahili 5.000mAh pilin 120 güne kadar dayanabilmesi de oldukça etkileyici. Bu, kullanıcıların çeşmenin sürekli olarak çalışmasını sağlayarak evcil hayvanlarının susuz kalmalarını önlemelerine yardımcı olabilir. Ayrıca, kablosuz tasarımı sayesinde kurulumu ve kullanımı kolaylaştırırken, günlük su değişimini pratik bir hale getiriyor.

Xiaomi

Bu özellikler, evcil hayvan sahipleri için kullanışlı bir çözüm sunuyor gibi görünüyor.Ülkemizde şuan elektirikle çalışan su pınarları, hayvanseverler tarafından oldukça tercih edilmişti. Xiaomi’nin kablosuz evcil hayvan su çeşmesinin fiyatı oldukça uygun görünüyor. 35 dolarlık fiyatıyla, bu özelliklere sahip bir akıllı evcil hayvan su çeşmesi oldukça cazip bir seçenek sunuyor. Ayrıca, HyperOS Smart Link ve MIJIA uygulamasıyla entegrasyonu sayesinde kullanıcılar için ekstra bir kolaylık sağlıyor.

Xiaomi Smart Band 9 yakın zamanda piyasaya sürülebilir