Getir 4 Ekim’de binlerce hayvanı doyuracak

Getir

Akıllı telefon uygulaması Getir , “ Mama Gönder ” sosyal sorumluluk kampanyasının dördüncüsünü gerçekleştiriyor.

HAYTAP desteğiyle hem barınaktaki hem de sokaktaki hayvanların karnının doyması hedeflenen projeyle Getir , ‘Sen sokak hayvanlarını doyur, biz barınakları doyuralım!’ diyor.

4 Ekim Dünya Hayvanları Koruma Günü kapsamında gerçekleştireceği sosyal sorumluluk kampanyasıyla 1-4 Ekim tarihleri arasında ‘Evcil Hayvan’ kategorisinden sipariş edilen her bir mama için barınaktaki bir hayvanın günlük mama ihtiyacını karşılayacak.

Kullanıcılarının sokaktaki minik dostları için aldığı her bir mamanın barınaktakinin de karnını doyuracağı kampanyada, daha çok hayvana ulaşmak için Hayvanları Koruma Günü’ne özel kedi ve köpek mamalarında ekstra yüzde 50 indirim uygulanacak.

iPhone Xs Max ve Galaxy Note 9 kamera karşılaştırması

Firma, Kampanya bitiminde kullanıcıları tarafından ‘Evcil Hayvan’ kategorisinden alınan mama sayısı kadar hayvanın bir günlük maması; firmatarafından bu yıl da HAYTAP tarafından belirlenecek ihtiyaç sahibi hayvan bakım evlerine ulaştırılacak.

100 bin kişi barınaklara mama ‘Getir’ dedi

“Mama Gönder” projesiyle geçtiğimiz yıl 100 bin kişiye ulaşan firma; üç yılda Türkiye’nin çeşitli şehirlerinde mama ihtiyacı olan hayvan bakımevlerine toplam 40 ton mama bağışladı.