Transformers’ı Aratmayacak Çanta!

çanta

Zamanında Transformers filmi ile arabaların robotlara nasıl dönüştüğü çok tartışılır olmuştu. Şimdi ise karşımıza bir çanta bir de elektrikli scooter çıkıyor fakat ikisi bir arada.

Elektrikli scooter ve evrak çantasının bir arada bulunduğu bu cihaz günlük hayatınızı bir çok yönden kolaylaştıracak. Üstelik evrak çantasının kapasitesi 12 kiloya kadar çıkabiliyor. Cihaz ilk olarak çocuklar için tasarlanmış gibi dursa da aslında yetişkinlere yönelik bir teknoloji. Bu cihazın fiyatına gelindiğinde ise normalde bir elektrikli scooter için ödenen fiyatı hem elektrikli scootera hem de evrak çantasına ödeyeceksiniz.

Şuanda cihazın 6 bin TL satış fiyatı olduğu belirtiliyor.Oldukça şık olan bu cihaz etrafta çok az yer kaplıyor.Cihaz hem elde taşınıyor hem de alt tarafından çıkarılan tekerlekleri ile birlikte çekerek taşınabiliyor. Cihazın diğer özelliklerine bakıldığında ise çantayı scootera dönüştürdüğümüz zaman tam 40 km’lik yol için sarjı mevcut.Hayata bir çok açıdan kolaylık sağlayacak olan cihaz özellikle çalışan insanlar için oldukça ideal.

Giriş Seviyesi iPhone 5C Yarın Satışta