Xiaomi Mi Power Bank 3 duyuruldu!

Xiaomi Mi Power Bank 3

20.000 mAh kapasiteli ve 29 dolar değerindeki Xiaomi Mi Power Bank 3 duyuruldu. USB Type-C bağlantısı ile gelen Xiaomi Mi Power Bank 3, Power Bank segmentinde rakiplerini çok üzecek gibi görünüyor.

Çin’in neredeyse her sektörde yer almayı başaran firması olan Xiaomi, bugün Mi Power Bank serisine yeni bir üye ekledi. Mi Power Bank 3 olarak isimlendirilen bu Power Bank modeli, hem uygun fiyatı hem de yüksek kapasitesi ile rakiplerinin fersah fersah önünde yer almayı başarıyor.

Xiaomi Mi Power Bank 3 özellikleri neler?

Mi Power Bank 3 modeli 20.000 mAh kapasiteli batarya ile geliyor. USB Type-C bağlantısı ile gelen Power Bank, 45W çıkış gücü ile dikkat çekiyor. Mi Power Bank 3 ayrıca USB Type-A portlarına da sahip. Mi Power Bank 3‘ün en dikkat çeken özelliği ise 12V/1.5A ile hızlı şarjı desteklemesi.

Xiaomi Mi 9 özellikleri kesinleşti

Power Bank’in 5V/2.4A, 9V/2A ve 12V/1.5A çıkışlarına sahip olduğunu belirtelim. Hem hızlı şarj hem de 20.000 mAh gibi dev bir bataryaya sahip olan Power Bank’in fiyatı sadece 29 dolar. Evet yanlış okumadınız. Rakipleri bu seviyede bir Power Bank’i 100 dolar seviyesinde satarken, Xiaomi sadece 29 dolardan bu ürünü Çin’de satışa sunmuş durumda.

Henüz Türkiye’de satışa sunulmayan Mi Power Bank 3‘ün ilerleyen aylarda ülkemizde de uygun fiyatla satışa sunulmasını bekliyoruz.

Xiaomi Mi Power Bank 3