Xiaomi, 204 $ fiyatıyla MIJIA 2C Robot Süpürge’yi piyasaya sürdü

Xiaomi, 204 $ fiyatıyla MIJIA 2C Robot Süpürge'yi piyasaya sürdü

Xiaomi ilk olarak Ekim 2019’da popüler robot elektrikli süpürge serisinin daha ucuz bir versiyonu olarak MIJIA 1C Robot Vakum Clelaner’ı piyasaya sürdü. Ürün 2500Pa emiş gücü, OV görüş sensörü, akıllı elektronik kontrollü su deposu ve diğer özelliklerle geldi ve fiyatı 204$.

Xiaomi şimdi MIJIA 2C Robot Elektrikli Süpürge adlı bir halefi tanıttı. Ürün 204 $ fiyatla satılıyor. Ürünün 1 Haziran’dan itibaren tüm kanallarda satışa çıkması bekleniyor. MIJIA 2C Robot Süpürge, selefine göre çeşitli yükseltmelerle birlikte geliyor. Evin köşelerini ve zemin boşluklarını derinlemesine temizlemek için altıgen tam kaplamalı bir yan fırçaya ve 0,1 mm ultra yoğun fiber ana fırçaya sahip. Elektrikli süpürge ayrıca, daha kapsamlı bir temizliği garanti edecek, yükseltilmiş basınçlı bir paspas içeriyor.

Xiaomi, 204 $ fiyatıyla MIJIA 2C Robot Süpürge'yi piyasaya sürdü

Yeni Xiaomi ürünü, bakterilerin büyümesini uzun süre engelleyebilen ve mendillerin %99,9’unu elde edebilen yüksek moleküler polimer antibakteriyel madde ile kaplanmış ultra ince fiber antibakteriyel esnek mendiller kullanıyor. Ayrıca, yeni nesil elektrikli süpürge, tozu anında temizleyebilen 4 hızlı emiş modu, 550ml toz kutusu ile 2700Pa siklon emişe yükseltilmiş. Ayrıca, tek seferde 150 daireye kadar paspaslamak için kullanılabilen 250 ml’lik akıllı elektronik kontrollü su tankı ile donatılmış. Pil ömrü açısından, MIJIA 2C Robot Süpürge, MIJIA 1C’deki 2700mAh pilden büyük kapasiteli 3200mAh pile yükseltme de aldı. Pil ömrü standart modda 110 dakikaya ulaşabilir. Robot vakumun akıllı etkileşimi de yükseltilerek gelişmiş harita yönetimi işlevleri getirildi. Elektrikli süpürge ayrıca bölüm temizleme ve harita düzenleme işlevleri ekleyerek kullanıcının MIJIA uygulaması aracılığıyla temizleme sürecini gerçek zamanlı olarak kontrol etmesine olanak tanıyor. Diğer akıllı ev ürünlerini aynı anda uygulamadan kontrol etmek için XiaoAI sesli asistanı aracılığıyla ses kontrolünü destekliyor. Ürün şu anda Çin’de Jingdong (JD.com) üzerinden ön siparişler için mevcuttur.

iPhone 13 Türkiye fiyatı sızdırıldı