Xiaomi 14 serisi ile ilgili ilk ciddi bilgiler gelmeye başladı

Xiaomi 13 Ultra

Akıllı telefon dünyasının en önemli isimlerinden biri olan Xiaomi, daha şimdiden bir sonraki modeli için kolları sıvamış gibi görünüyor.

Xiaomi 14 serisi ile ilgili ilk ciddi bilgiler gelmeye başladı. Yeni bir duyum, Xiaomi 14 Pro modelinin bazı dikkat çekici özelliklerini işaret ediyor. Şirketin 14 serisi, büyük olasılıkla bu yılın sonlarında piyasaya sürülecek olan yeni nesil amiral gemisi akıllı telefonları olacak.

Xiaomi Cok Hizli Gidiyor

Xiaomi 14 Pro, Kasım 2023 civarında kullanıcılara sunulabilir. Çinli teknoloji devi, henüz cihazla ilgili resmi bir açıklama yapmadı veya detayları açıklamadı; ancak Digital Chat Station’dan gelen son duyum, cihazın bazı önemli özelliklerini gösteriyor. İçerik oluşturucu, yaklaşmakta olan amiral gemisi telefonun bazı önemli ayrıntılarını Çin’in popüler mikro bloglama sitesi Weibo’da paylaştı. Rapor, Xiaomi 14 Pro’nun SM8650 yonga setine sahip olacağını belirtiyor.

Xiaomi 13 Ultra 2

Xiaomi 14 serisi ile ilgili ilk ciddi bilgiler gelmeye başladı

Bunun anlamı, cihazın temelinde Qualcomm’un gelecek nesil Snapdragon 8 Gen 3 yonga seti yer alacak. Ayrıca, içerik oluşturucu, cihazın geniş bir 5.000mAh batarya paketi ile donatıldığını ve 50W kablosuz hızlı şarjı desteklediğini ekler. Ayrıca, duyum, cihazın 90W ve 120W olmak üzere iki farklı hızlı şarj hızı sunacağını belirtiyor.

Xiaomi 13 Ultra

Bildiklerimiz doğrultusunda, Xiaomi 14 Pro, WLG Yüksek-Lens kameraların dahil olduğu bir kamera modülü ile gelecek olan önemli bir yükseltme olacak. Tasarım bakımından, Xiaomi 14 Pro, düz bir ekran ve kavisli bir ekran olmak üzere iki farklı versiyonla piyasaya çıkacak. Dolayısıyla, iki versiyonun iki farklı hızlı şarj hızını desteklemesi mümkün olabilir. Xiaomi 14 serisi ile ilgili ilk ciddi bilgiler gelmeye başladı.

YouTube hikayeler özelliği son buluyor