Xiaomi 14 Pro, düz ve kavisli ekran seçenekleri ile gelebilir

t4

Xiaomi 14 serisi, bir sürpriz yaşanmazsa bu yılın sonunda piyasaya sürülecek. Seri ile ilgili bilgiler gelmeye devam ederken Xiaomi 14 Pro için ilginç bir bilgi ortaya çıktı.

Xiaomi, 14 serisini  Xiaomi 14 ve bir Xiaomi 14 Pro ile devam ettirecek. Bu yeni seri telefonunda bir önceki modellere göre birçok yeniliğin olması bekleniyor. Xiaomi 14 Pro telefonunda 2.5D geniş düz ekran bulunacak. Bu panel aynı zamanda dik açılı şekle sahip bir orta çerçeveye sahip olacak. Başka bir deyişle, 14 Pro, düz ekrana sahip en az bir modelle gelecek. Gelen bilgiler, 3D kavisli paneli ve dört tarafında da ince çerçeveleri olan bir model olacağını gösteriyor. Ayrıca alttaki çenenin de sadece 1 mm kalınlığında olacağını belirtiyor. Yani, yeni nesil amiral gemisinde neredeyse tamamen ekran tasarımı görmeyi bekleyebiliriz.

Xiaomi 14 Pro

Şimdiye kadar gelen bilgilere göre , akıllı telefon muhtemelen Qualcomm Snapdragon 8 Gen 3 SoC ile donatılacak. Daha önceki bir sızıntı, 50W kablosuz şarjı destekleyecek 5.000mAh büyük bir pil takımına da işaret etmişti. Hatta cihazın 90W ve 120W versiyonu olmak üzere iki farklı kablolu hızlı şarj oranı sunacağı iddia edilmişti. Bu nedenle, düz ve kavisli modeller de farklı şarj hızlarına sahip olabilir.

Vivo yeni telefonları Vivo Y35 ve Vivo Y35m’i piyasaya sürdü