Xiaomi 13 Ultra kanlı canlı şekilde görüntülendi

Xiaomi’nin son zamanlardaki en çok beklenen akıllı telefonlarından biri olan Xiaomi 13 Ultra bu defa kanlı canlı bir şekilde görüntülendi. İşte merak edilen yeni amiral gemisinin ilk görüntüleri.

Xiaomi 13 Ultra kanlı canlı şekilde görüntülendi. Xiaomi, geçtiğimiz günlerde Xiaomi 13 Ultra amiral gemisi akıllı telefonunun yakın bir zamanda piyasaya sürüleceğini doğruladı. Cihaz, 18 Nisan’da Çin’de piyasaya sürülecek. Lansmandan önce, cihazın Leica CEO’su Matthias Harsch’ın ellerinde görüldüğü bildirildi.

Leica’nın mobil iş birimi başkan yardımcısı Marius Eschweiler’in sosyal medya paylaşımına göre, Leica CEO’su Matthias Harsch ile birlikte Xiaomi CEO’su Lei Jun ile mobil görüntüleme stratejik iş birliği ve gelecekteki AR-GE planlarını görüşmek için Xiaomi HQ’sunu ziyaret etti.

Xiaomi 13 Ultra

Xiaomi 13 Ultra kanlı canlı şekilde görüntülendi

Görüşmelerine ait fotoğraflara dayanarak, Leica CEO’su Matthias Harsch yeni bir yeşil telefona sahip olduğu görülüyor ve telefonun arka tarafındaki lens modülü belirgin bir şekilde öne çıkıyor. Xiaomi 13 Ultra’nın arka paneli kavisli kenarlara sahip. DCS adlı ünlü bir sızıntıya göre, bu Xiaomi 13 Ultra’nın zeytin rengi sürümü.

Xiaomi 13 Ultra 2

Leica, kamera ve optik lensler üretme konusunda uzmanlaşan bir Alman şirketidir. 2022 yılında, şirket Huawei ile olan ortaklığını sonlandırdı ve Xiaomi ile amiral gemisi akıllı telefon kameralarını geliştirmek için iş birliği yaptı. Xiaomi 13 Ultra’nın, Leica’nın yardımıyla geliştirildiği için kamera yetenekleri açısından iyi bir performans sergilemesi bekleniyor. Xiaomi 13 Ultra kanlı canlı şekilde görüntülendi.

Asus Zenfone 10 modeli özellikleriyle ses getiriyor