Xiaomi 12T Pro Google Play Console’da ortaya çıktı

Xiaomi, yeni Mi 12S Ultra amiral gemisi akıllı telefonuyla fark yarattı

Xiaomi tarafından kısa bir süre içerisinde tanıtılması beklenen yeni akıllı telefon modeli Xiaomi 12T Pro, Google Play Console’da listelendi.

Xiaomi 12T Pro Google Play Console’da ortaya çıktı. Çinli akıllı telefon üreticisi Xiaomi, hız kesmeden yeni modeller üzerinde çalışmaya devam ediyor. Bu yılın en üretken markalarından biri olan Xiaomi, özellikle 12S serisiyle adından uzunca bir süre bahsettirmişti. İşte şirketin 12 üst serisiyle henüz işinin bitmediğini, her gün hakkında yeni bir söylentinin servis edildiği Xiaomi 12T Pro modelinden anlıyoruz.

Xiaomi, yeni Mi 12S Ultra amiral gemisi akıllı telefonuyla fark yarattı

Çinli şirketin yeni modeli hakkında ortaya atılan en önemli iddia, bu telefonun Samsung tarafından üretilen 200MP HP1 sensörüyle çıkacağıydı.

xiaomi 13 2

Xiaomi 12T Pro Google Play Console’da ortaya çıktı

Bilindiği üzere bu konuda Motorola X30 Pro ile bir rekabet içerisine giren ancak rakibinin ilk 200MP kameralı telefonu kendisinden önce tanıtmasıyla yarışı kaybeden Çinli şirket, yine de zamanı çok ötelemek istemiyor gibi görünüyor. Nitekim bugün itibariyle Xiaomi 12T Pro’nun Google Play Console’da listelendiğini görüyoruz.

Xiaomi akıllı telefon

Peki bu telefon bizlere ne gibi özellikler sunacak? Gerek bugünkü listeleme hadisesi, gerekse de daha önce servis edilen sızıntılar sayesinde aslında Xiaomi 12T Pro’nun birçok önemli özelliğini biliyoruz. Buna göre yeni akıllı telefon gücünü Snapdragon 8+ Gen 1 yonga setinden alacak. Ekran çözünürlüğü olarak Redmi K50 Ultra’da da gördüğümüz 1220 x 2712 piksellik yoğunluğu tercih eden Xiaomi 12T Pro’nun arka yüzeyinde yer alacak 200MP’lik kamerasını en az 2 kamerayla daha destekleyeceğini de hatırlatalım.

Cem Yenel ’in Gitmicem şarkısına TikTok’a özel dikey klip