Xiaomi Redmi 8A Pro ortaya çıktı

xiaomi redmi 8a pro

Xiaomi’nin kısa süre önce tanıttığı Redmi 8A’nın Pro versiyonu geliyor. İşte Xiaomi Redmi 8A Pro hakkındaki tüm detaylar.

Akıllı telefon pazarının yükselen isimlerinden biri olan Xiaomi kısa süre önce yeni akıllı telefon modeli Redmi 8A’yı tanıtmıştı. Yeni Redmi modelinin en çok dikkat çeken yönü 100 dolarlık etiketiydi.

Snapdragon 439 yonga setinden güç alan telefon 2GB RAM ve 32GB’lık dahili depolama alanına sahipti. HD+ çözünürlükte 6.22 inçlik LCD ekranla gelen telefon 5000 mAh’lık ortalamanın üzerinde bir bataryadan besleniyordu.

Su damlası çentiği tasarımıyla hayli şık bir görünüme sahip olan modelde 12MP’lik ana kameraya 8MP’lik ön kamera eşlik ediyordu. MIUI 10 destekli Android 9 ile çalışacak olan telefon, özellikleri ve fiyatıyla dikkatleri üzerine çekmeyi başarmıştı.

Xiaomi önümüzdeki dönemde Redmi 8A’nın Pro varyantını da satışa sunmayı planlıyor. Şimdilik sadece sertifika raporlarında ortaya çıkan Redmi 8A Pro özellikleri hakkında herhangi bir bilgi bulunmuyor.

Muhtemelen Çinli üretici Xiaomi Redmi 8A Pro modelinde yonga seti, RAM ve kamera tarafında bazı iyileştirmelere gidebilir. Bekleyip göreceğiz.

Galaxy S9 için Android 10 testleri başladı