Xiaomi 12’nin tanıtım tarihi kesinleşti!

Xiaomi 12

Xiaomi, uzun bir süredir üzerinde çalıştığı yeni amiral gemisi serisini özel bir lansman ile tanıtacağını açıkladı.

Xiaomi 12’nin tanıtım tarihi kesinleşti! Neredeyse 3. yılına gireceğimiz pandemi süreci maalesef hayatın her alanını etkilemeye devam ediyor. Bu süreçte daha önce akıllara bile gelmeyen birçok yeni alışkanlık kazanıldığı ve hem iş hem de teknoloji dünyasının kendini buna göre revize ettiği bir gerçek. Örneğin artık eskiye nazaran çok daha fazla kişi evden çalışıyor ya da önceden şatafatlı lansmanlarla tanıtılan amiral gemisi klasmanındaki akıllı telefonlar artık sanal ortamlarda boy gösterebiliyor. Tıpkı Xiaomi’nin yapmayı planladığı gibi.

Bilindiği üzere İspanya’nın Barselona şehri bu günlerde MWC’ye yani Mobil Dünya Kongresi’ne ev sahipliği yapıyor. Ancak Çinli teknoloji devi Xiaomi’nin bu fuara çok fazla ilgi gösterdiği söylenemez. Sebebi ise 15 Mart’ta çevrimiçi olarak düzenlemeyi planladığı lansmana hazırlanması.

Xiaomi 12

Xiaomi 12’nin tanıtım tarihi kesinleşti!

Şirketin bu lansmanda neyi tanıtacağını da gayet iyi biliyoruz: Xiaomi 12 serisi. Çinli teknoloji şirketinin yeni amiral gemisi serisi olması beklenen Xiaomi 12, bugüne kadar internete düşen sızıntılara göre 3 farklı model olarak gelecek. Xiaomi 12X, Xiaomi 12 ve Xiaomi 12 Pro olarak piyasaya sürülmesi beklenen telefonlarda tercih edilen slogan ise “Her sahnede ustalaşın” olacak.

Bu slogandan da anlaşılacağı üzere Xiaomi, yeni serisinde yine kameraya odaklanıyor. Her ne kadar 3 modelin tamamında 50MP’lik bir ana kamera tercih edilse de Xiaomi 12 Pro’da yer verilen kameranın daha büyük bir sensörünün bulunduğunu hatırlatalım.

Son olarak telefonların beklenen fiyatlarını da paylaşacak olursak. Xiaomi’ye yakın kaynaklar Xiaomi 12X’in Avrupa satış fiyatının 600-700 Euro, Xiaomi 12’nin 800-900 Euro, Xiaomi 12 Pro’nun ise 1.000-1.200 Euro arasında olmasını bekliyor.

Ruslar artık porno da izleyemeyecek! Şok yaptırım!