Xbox Series X ve S için Türkiye fiyatı açıklandı

Xbox Series X çıkış tarihi

Microsoft’un yeni nesil konsollarının Türkiye fiyatları belli oldu. İşte Xbox Series X ve S Türkiye fiyatı ile ilgili detaylar.

Yeni nesil konsolların satışa sunulmasına artık sayılı günler kaldı diyebiliriz. Henüz Sony PlayStation 5 için fiyat bilgisi paylaşmış değil. Fakat Microsoft yeni nesil için geliştirdiği iki konsolun fiyatını da açıkladı.

Bilindiği üzere Microsoft bu nesilde Series X ve S olmak üzere iki yeni konsol tanıtmıştı. Series X donanım olarak PS5’ten bile güçlü olsa da Series S, One X kıvamındaki donanımıyla kafaları karıştırmıştı.

Microsoft bu konsolların yurt dışı fiyatlarını zaten daha önce açıklamıştı. Asıl merak edilen unsur bu iki konsolun Türkiye fiyatının ne kadar olacağıydı. Sonunda bu detay da netlik kazandı.

İşte Xbox Series X ve S Türkiye fiyatı

Microsoft Türkiye ekibi dün geç saatlerde sürpriz bir şekilde iki konsolun da Türkiye fiyatını açıkladı. Yapılan açıklamaya göre Series X ülkemizde 7.499 TL’den, Series S ise 4.599 TL’den satışa çıkacak.

Yalnız ufak bir hatırlatmada bulunmamız gerekiyor. Önümüzdeki Aralık ayında konsollardan alınan gümrük vergisinde indirime gidilecek. Dolayısıyla bu fiyatların biraz daha düşmesi söz konusu.

Çünkü Microsoft bu konsolları 22 Eylül’de ön siparişe sunacak. Cihazların raflardaki yerini alması ise 10 Kasım’ı bulacak. Dilerseniz yeni yılı bekleyerek konsolları biraz daha uyguna satın alabilirsiniz. Tabi ki tam tersi de olabilir. Sonuçta burası Türkiye.

Cloud9 Alex’i transfer etti