Xbox One’ın Çin İçin Çıkış Tarihi Ertelendi

xbox one1

Yeni nesil konsolu Xbox One’la şu ana kadar istediği başarıyı elde edemeyen Microsoft, Çin’de iyi bir başlangıç yapabilmek için çıkış tarihini erteledi.

Amerikalı teknoloji devi Microsoft‘un merakla beklenen yeni nesil konsolu Xbox One geçtiğimiz yılın Kasım ayında piyasaya sürülmüş, fakat satışlar konusunda beklentilerin altında kalarak aynı dönemde piyasaya sürülen rakibi PlayStation 4’ün açık ara gerisinde kalmaktan kurtulamamıştı. Bu başarısız başlangıcın ardından yeni nesil konsolunu daha fazla kullanıcıya ulaştırmak için sıkı bir çalışma yürüten Microsoft, Xbox One‘ı yeni pazarlarda satışa sunmaya devam ediyor.

XBOXONE-2

Xbox One‘ın satışa sunulacağı bu yeni bölgeler arasında Çin’in de yer alacağı ve Microsoft’un yeni nesil konsolunun 23 Eylül’de ülkede satışa sunulacağı bir süre önce resmi olarak açıklanmıştı. Ancak dünyanın en önemli pazarları arasında yer alan Çin’de başarılı bir çıkış yapmak isteyen Microsoft, bu amacına ulaşabilmek için daha önce açıklanan çıkış tarihini erteledi.

Çin’deki yerli firmalarla birlikte çalışarak bu bölgedeki kullanıcılara özel uygulamalar ve oyunlar geliştirmekte olan Microsoft, istedikleri gibi etkileyici bir çıkış yapabilmek adına Xbox One‘ın çıkış tarihini bu yılın sonuna ertelediğini duyurdu.

Kullanıcılar Apple Watch’a Hayır Dedi